10 funcţionari şi patroni la audieri

0

_DSC0058

10 persoane, funcţionari publici şi patroni, suspecte de abuz în serviciu, complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu şi fals intelectual, au fost aduse la audieri în urma percheziţiilor din această dimineaţă din Feteşti şi Slobozia.
Printre cei vizaţi de anchetă se numără viceprimarul Primăriei Feteşti, directorul şi angajaţi ai şcolii ,,Mihai Viteazul“ unde au fost făcute investiţii, salariaţi ai Direcţiei Administrării Domeniului Public din localitate şi reprezentanţi ai unor firme.
Conform unui comunicat de presă emis de Parchetul Judeţean, în perioada 2011 – 2012, reprezentanţii unor instituiţii publice locale din municipiul Feteşti, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu şi cu complicitatea administratorilor unor societăţi comerciale, au încheiat, cu nerespectarea procedurilor legale privind achiziţiile publice, contracte având ca obiect lucrări de construcţii asupra unor imobile şi au dispus plata pentru lucrări neefectuate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 100.000 de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.