Apa din Slobozia – ZĂ BEST!

3

DSC_0282

Știre şoc: directorul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa afirmă că apa de la robinetele slobozenilor este cea mai bună din judeţ! După ani de dezbateri şi controverse privind schimbarea sursei de apă a municipiului reşedinţă, "apele“ încep să se limpezească, în sensul că forajele de mare adâncime au limitele lor în ceea ce priveşte calitatea apei, peste tot în Ialomiţa. Aşa se face că sursa nouă de la Urziceni întârzie să fie pusă în funcţiune, iar controalele din teren la alte staţii din judeţ dovedesc neajunsurile din compoziţia apei:
audio APA IALOMITA
Soluţiile moderne de tratare a apei sunt pe cât de multe pe atât de sofisticate, ceea ce dă mari bătăi de cap autorităţilor şi nemulţumeşte populaţia. Ceea ce se considera a fi un model de succes, la Urziceni, spre exemplu, unde municipalitatea s-a asociat cu un operator regional care a investit fonduri nerambursabile, se dovedeşte doar reeditarea epopeii de la Slobozia. În plus, proiectul este cu mult întârziat şi planează riscul impunerii la plată a valorii acestuia. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa, Dan Noel, spune că sursa încă NU poate fi autorizată.
Culmea, la Urziceni forajele noi sunt lângă cele vechi, dar conţinutul apei diferă. 
Între timp, la Slobozia apele par că se limpezesc. 

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Tocmai am golit coloana ieri din cauza unei defectiuni si am constatat ca apa nu doar ca are o culoare dubioasa dar si pute . Mentionez ca am apa trasa “separat” pe coloana noua .

  2. S-a limpezit politic. Daca primarul Sava trece la PSD, DSP-NOEL-SRL face apa de la Urziceni , apă plată, mai ceva ca la Slobozia. Este ruşinos, dacă nu scandalos.

  3. ce declaratie !!!

    adica sa ne bucuram ca apa vecinilor e mai otravita ca a noastra.

    nea omu' asta care e numit directorul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa mai bine si-ar da demisia si ar lasa locul unor profesionisti.

    dar cum sa dea el drumul la ciolan ? mai bine minte populatia ca apa din Slobozia e cea mai buna din istoria omenirii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.