GuraIalomitei.Com - Aflati primii tot ce misca prin judet!Gura Ialomitei Radio Campus No Comment Mica Publicitate Contact GuraIalomitei.com

PNL - Marian Ghitau - Tandarei

PSD - Adrian Mocioniu - Slobozia


DNA Slobozia s-a desfiinţat!

dna

Structurile din teritoriu ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost reorganizate prin înfiinţarea unor servicii teritoriale în localităţile unde se află sedii ale Curţilor de Apel şi sunt conduse de procurori şefi. 
Celelalte birouri ale DNA, cum este şi cel din Slobozia, au fost de ieri închise, fără a se cunoaşte deocamdată ce se va întâmpla cu personalul angajat. 
Cert este că sigla instituţiei a fost luată de pe clădirea unde a funcţionat până la începutul acestei luni biroul DNA Slobozia, iar în ţară există 15 Servicii Teritoriale  la care se adaugă structura centrale din Bucureşti. 
Măsura a fost luată şi în funcţie de eficienţa lucrătorilor DNA, iar desfiinţarea Biroului Slobozia, care s-a remarcat doar cu acuzaţiile de corupţie şi lipsă de profesionalism ale propriilor angajaţi, a reprezentat o decizie simplă.
Clementina Tudor, www,radiocampus.ro 

Îmi place(4)Nu îmi place(0)

PSD - Victor Moraru - CJI


2 răspunsuri la DNA Slobozia s-a desfiinţat!

  1. Virgil spune:

    Asa, in loc sa-i dai afara pe incompetenti, desfiintezi institutia? Dar daca in Ialomita mai sunt astfel de structuri bugetare, care se remarca, (pot sa citez?) prin acuzatiile de coruptie si lipsa de profesionalism ale propriilor angajati? Sa le desfiintam, tovarasi! JALNICA administratie psd mai avem !!! Numai prostii si leprele mai pot vota si sustine psd!

    Îmi place(4)Nu îmi place(0)
  2. SORIN spune:

    Această structură de tip mafiot, cel puţin în judeţul nostru, odată ce a avut în frunte un mare escroc, şantajist, într-un cuvânt NEMERNIC, e bine că a fost desfiinţată. Nu vă fadeţi griji pentru angajaţii din "frunte". Probleme s-ar putea să aibă "pălmaşii", dacă or fi fost şi p'acolo d'ăştia.

    Îmi place(1)Nu îmi place(0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Nota: Acest articol are peste 2 ani vecime.


PSD - Liviu Cazan - Urzuceni

PNL - Gheorghe Tinel - CJI


Ziare.Com ziare

VPS de la smartVPS