Două persoane surprinse în flagrant

1

Două persoane au fost surprinse în flagrant imediat după ce ar fi primit bani pentru promovarea mai multor cursanţi la un examen.
În această după – amiază, în jurul orei 13.00, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ialomiţa au surprins în flagrant două persoane din cadrul unei unităţi de învăţământ postliceal, din municipiul Slobozia, imediat după ce acestea ar fi primit de la cursanţi bani şi produse alimentare, pentru a le facilita promovarea unui examen.
Din primele verificări, a rezultat că persoanele bănuite le-ar fi înmânat cursanţilor subiectele, înainte de susţinerea examenului, ulterior acordându-le note de promovare.
Cele două persoane şi 23 de cursanţi au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa pentru audieri.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

1 comentariu

  1. Păi lucrează parchetele…la găinării…a plecat tanti Maria de la local la județean, la local e o Andreea….de  parchete, nu de protv:)))Mită la BAC doarme…ștampila lui Stoica e alta:))Dacă finanțarea lucrărilor de la Sala Palatului sunt în grafic…și apa e bună….ce să facă și zuzele astea din parchete…..dosare penale cu profesori, doctori și nași de tren.))) Sărăcia e evidentă în Ialomța….că se prăduiește banul public, cred că se vede….dar Organele astea de Căcat….cu tot cu procurori, nu găsesc nimic la politicieni, ei prind mica șpagă….probabil atâta le dă voie suportul tehnic din SRI:)) Nu-s misogin…dar cred că șefele de parchet ne iau de proști…când de fapt ele sunt cele prostite:))))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.