GuraIalomitei.Com - Aflati primii tot ce misca prin judet!Gura Ialomitei Radio Campus No Comment Mica Publicitate Contact GuraIalomitei.com

PSD - Victor Moraru - CJI

PSD - Adrian Mocioniu - Slobozia


Fair-Play Karate Slobozia s-a întors de la Cupa Transilvaniei cu 7 medalii

Membrii Clubului Sportiv Fair-Play Karate Slobozia sunt antrenaţi de Cosmina Gavrilă-Anton şi Andrei Tamaşi, iar competiţia de la care s-au întors triumfători s-a desfăşurat la începutul lunii la Sighişoara.
Unul dintre cei mai mici sportivi ai clubului, Vlăduţ Ştefan Bucur a reuşit să obţină toată salba de medalii, la categoria de vârstă sub 7 ani: aur la proba de kata băieţi, argint la kumite şi bronz la proba de kihon.
Colega lui la fel de mică, Victoria Păsărin, campioană naţională la kumite fete sub 7 ani, nu s-a lasat mai prejos şi a obţinut două medalii de bronz la kumite şi la proba de kihon fete.
La categoria băieţi, 7-8 ani, au concurat 40 de sportivi, iar Fair-Play Karate Slobozia a reuşit să obţină două medalii, de argint la proba de kumite prin Bogdan Baltă şi bronz la kihon prin Robert Dima.
Noul club de karate al municipiului reşedinţă de judeţ s-a prezentat la Sighişoara cu 14 sportivi, iar în competiţie a intrat şi antrenoarea Cosmina Gavrilă-Anton, care s-a clasat pe locul 4 la proba de kata fete peste 18 ani, la o diferenţă de doar o zecime de sportiva de pe locul 3.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Îmi place(2)Nu îmi place(0)

Taguri: , , ,


PNL - Marian Ghitau - Tandarei


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Nota: Acest articol are peste 5 ani vecime.


PNL - Gheorghe Tinel - CJI

PSD - Liviu Cazan - Urzuceni


Ziare.Com ziare

VPS de la smartVPS