Hipermaket nou la Slobozia

32

CORA vine la Slobozia şi ocupă suprafaţa de 4 ha de lângă fosta Uzină de Apă a municipiului reşedinţă de judeţ, pregătită gata pentru un complex comercial.
Afacerea a fost transferată printr-o înţelegere mediată de avocaţi, de la fostul concesionar, TIMIŞ INVESTEMENT- dezvoltator Auchan, către CORA.
Primarul Gabi Ionaşcu spune că până la finele lunii august, complexul comercial va fi funcţional.
Suprafaţa construită, prevăzută în cadrul perimetrului comercial, este de 12.000 de metri pătraţi, care includ un supermarket şi galerii comerciale. Locurile noi de muncă generate de investiţie sunt estimate la 80, maxim 100 de posturi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

32 comentarii

  1. Initiativa este buna, dar fara locuri de munca in alte domenii (industrie,productie etc.) cum sa functioneze comertul?
    Deja la Kaufland ,Plus si Ialomita sunt din ce in ce mai des pe rafturi produse expirate sau la reducere de pret care expira a doua zi.
    Mai nou am cumparat o cutie cu inghetata la 1000 ml. (de la KAUFLAND) si am avut “surpriza” acasa sa constat ca lipsea o buna parte din continut, reclamand acest fapt mi-au spus ca imi vor inlocui produsul.
    Nu am dorit acest lucru, le-am spus doar ca e rusinos pt. firma lor si ca ar trebui sa ia masuri.
    Am mers dupa aceea la vitrina de unde luasem inghetata buclucasa si am constat ca erau si alte cutii desfacute (cu maistrie, daca nu esti patit nu iti dai seama), revoltata m-am intors la receptie si le-am sesizat pe domnisoare ca nu e normal si ca vreau sa mearga cineva in momentul acela sa vada ca nu bat campii si ca voi suna la OPC (nu am sunat la OPC dintr-un motiv lesne de inteles, dar pe care nu il dezvolt acum).
    Dupa cateva zile cand am mers la cumparaturi, binenteles ca vitrina cu inghetata m-a atras ca un magnet, chiar daca nu intentionam sa cumpar (inghetata) si ce credeti? Bineinteles am constat ca erau din nou cutii din care cineva se infruptase. Cand au aparut acest mari magazine, am sperat (in naivitatea mea) ca va fi benefic daca exista concurenta si ca primordial va fi respectul fata de client.

    • gina, in primul rand salut initiativa de a semna (responsabil) cu propriul nume. eu nu o sa fac acest lucru, pentru ca la mine e simplu de aflat cine e guraialomitei, si nici nu am de gand sa candidez pe undeva pentru a-mi face numele cunoscut.
      despre kaufland, ce sa zic, respectul fata de clienti tinde spre zero absolut peste tot si eu am o reteta simpla: de cate ori ma calca pe bataturi le pun marfa in brate si ies din magazin. in plus am intrat doar la inaugurari si mi-a fosat suficient sa vad in parcare panourile pe care scrie ca n-ai voie sa stationezi mai mult de 2 ore (sau cam asa ceva) – nu ca as avut de gand vreodata sa stau 3 ore in dughenele lor, dar nu mi se pare de bun simt sa gonesti clientul din clipa in care a intrat cu masina in parcare. cat despre celelalte buticuri de 5 bani din oras…. e si mai rau. saptamana trecuta am cumparat ceva de la alimentara non-stop danclis, parca, aia de langa magazinul ialomita, si cand am cerut bonul fiscal se uita vanzatoarea la mine ca la extraterestri – nu mai spun ce mutre acre aveau toate farfuzele de acolo. personal, sper ca macar la capitolul politete noul hipermarket sa aduca un plus in oras – datorita concurentei se vor tine si preturile in frau, in masura in care nu se inteleg intre ei.

  2. daca apare si cora, nu va faceti iluzii ca vor scade preturile. doar ca restul de firme ramase prin oras vor da si ele faliment, iar preturile vor ajunge exact ca in bucuresti.
    sa stiti ca erau preturi cat de cat decente in oras la anumite tipuri de produse, insa de cand cu kauflandul, au inceput sa o ia razna.

    eu nu ma astept decat sa dispara majoritatea magazinelor alimentare din oras, sa platim mai mult pe toate prostiile de alimente.
    din pacate neobositul comerciant roman, ala care printre altele nu da nici bon fiscal, e prea putin interesat, sau mai bine zis, a fost prea putin interesat de-a lungul anilor sa ofere servicii de calitate, sa se asocieze pt a crea o oarece forta pe piata, si astfel, sa poata cumpara in cantitati mai mari, la preturi mai mici, etc…
    acum, incet incet vor disparea cu totii, pt ca vad ca se iau la intrecere cu “super”marketurile la preturi…

  3. @King Julien
    Pai cata vreme li se spune clar unde se depune CV-urile si ei tot continua sa intrebe… sau sa scrie CV-uri in comentariu…
    Si la articolele legate de Carfour sunt comentarii cu intrebari similare sau cu CV-uri.
    Cata vreme sunt in stare sa intre pe un site si sa scrie un comentariu la un articol e de banuit ca stiu si sa intre si pe alt site (www.carrefour.ro, http://www.cora.ro sau ce se mai face acum in Slobozia) si sa dea click pe “Cariere”
    Sau sa dea cautare pe google “Cariere Cora”, “Cariere Carfour”, etc.
    Si unii din ei mai stau si cu nasul pe sus…. vor salarii mari… munca putina…
    Am tot respectul pt. cei care vor sa munceasca indiferent la cel si indiferent pe cat.

  4. si eu fac cumparaturi de la danclis si pot sa spun ca e una dintre cele mai dotate magazine alimentare.Acolo gasesti tot ce vrei la preturi pentru tot buzunarul iar produsele sunt proaspete si de multe ori mai ieftin ca la kaufland.

  5. Am citit despre Cora Slobozia pe adevarul.ro azi. Sunt din Braila si daca aici au aparut foarte multe hypermarketuri – Carrefour, Selgros, Metro, Billa, Kaufland, Lidl, Penny – ma miram ca la Slobozia nu vazusem pana acum nimic. Cora are preturi bune si produse ieftine si cred ca se pliaza pe zona baraganului, o zona destul de ferita de mari investitori.

  6. @vasile…ai fost tare la faza asta dar totusi este un sfat pertinent pentru ca in campania electorala s-au promis locuri de munca, apa potabila, parc industrial, utilitati pt cartierul de tineri, strazi asfaltate, pod peste Ialomita…..

  7. @Andra Nu s au promis locuri de munca la Cora:))Si Cora n a mai venit..a citit ca vrea sa si depuna mike cv ul…si de era eligibil..ar fi ramas pdlul far’ de maimuta:))

  8. Prosti ai prostilor care ati votat usl, va bucurati acum? Impozit forfetar pe servicii, impozit pe persoana fizica/detinator de 2 ha teren agricol (cum este si smintitul danut), impozite locale mai mari in multe locuri, curent electric mai scump cu 10% de la 1 ianuarie, iar in curand se scumpesc si gazele…plus ca FMI nu a prelungit acordul decat cu 2 luni DIN CAUZA PROSTILOR usl CARE NE guverneaza. Asadar, prostilor, nu va dau (nici macar citostatice, pentru bolnavii de cancer), ci va iau, mintindu-va!

  9. Sa mearga danut sa citeasca polologhia din fata sediului psd de la Proiectari unde spune ca vor face 1.000.000 de locuri de munca… si alte gherle,fara numar,fara numar..

  10. Daca guvernau pdlistii…se faceau locuri de munca si curgea lapte si miere:))Mie mi convine ca nu guverneaza dobitoacele pdliste…daca scapam si de satana de Basescu…cred c o sa ne fie mai bine.Cat despre promisiuni electorale,nu fiti naivi…se realizeaza prea putin…asa ca eu nu am asteptari mari….cine are,s astepte…..mai trece timpul,mai uita omul….mai musca odat’…..dar nu cred c o sa mai auzim de pdl…la guvernare.

  11. Mai smintitule, nu mai face afirmatii, cu ,,daca”, revin-o in realitate, acum nu mai este recesiune in Europa cum a fost in perioada 2009-2011. In 2012 usl a risipit 20 milioane de EURO pentru un referendum inutil, acum varanul voiculescu, prin demisie, risipeste iar banii contribuabililor, ioc locuri de munca, ioc bunastare, de la 1 februarie 2013-alte scumpiri!

  12. Mi-as dori ca PDL-ul sa-si adune mintile de pe unde s-a imprastiat,ca alternativa la mizeriile astea ,ioc… Si nu le mai dau decat doua luni;dupa aceea vom avea circ pe paine .Dar foarte putini “alesi” si la ei!

  13. Mi-as dori ca cei care platesc taxe si impozite locale, din Slobozia, MAJORATE de usl (mincinosi, hoti, puturosi) sa-si adune mintile de pe unde le-au imprastiat in iunie 2012 si august 2012 si decembrie 2012.

  14. pe siteul cora.ro, la diviziunea CARIERE se poate trimite CV doar catre hipermarketurile din bucuresti: sun plaza, pantelimon si lujerului si cele din arad, constanta si alexandria. Iar pe forum situatia este aceeasi: lumea intreaba dar cora nu da date exacte sau macar un mail la care poti trimite un cv. nu mai intrebati aici ca nu va ajuta nimeni

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.