Investiţie mare pentru apă la Urziceni, deocamdată fără beneficii pentru consumatori

1

FLR_3931

Beneficiile investiţiei în fronturile de captare, reţeaua şi staţia de apă de la Urziceni întârzie să ajungă la consumatori. În ciuda banilor cheltuiţi, operatorul de apă nu poate deocamdată obţine autorizaţia de funcţionare, iar locuitorii municipiului din vestul judeţului rămân conectaţi la vechea reţea a oraşului până când se va găsi soluţia tehnică de tratare a noului front de apă.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa, Dan Noel, a declarat pentru Radio CAMPUS că principalul neajuns pe care îl resimt locuitorii Urziceniului, şi 
 anume culoarea mai mult sau mai puţin ruginie a apei, derivă din consumul foarte scăzut la nivelul oraşului, iar singura soluţie o reprezintă eliminarea apei stătute din reţea prin hidranţi:
audio Dan NOEL
Consumatorii din Urziceni sunt sfătuiţi să lase câteva minute apa la robinet să curgă înainte de a o folosi la mâncare sau spălat. Directorul DSP Ialomiţa a mai spus că toate fronturile de captare din judeţ sunt controlate, iar cea mai bună apă este la… Slobozia. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.