Liceul tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia a fost ales de oficialii judeţului pentru deschiderea anului şcolar 2012-2013

13

foto: Florin Floreanu

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, Prefecturii, Consiliului Judeţean şi Primăriei au dat startul în noul an şcolar printr-un îndemn la învăţătură.
Rând pe rând, oaspeţii au făcut apel la seriozitatea elevilor şi a profesorilor, dar mai ales la implicarea părinţilor în viaţa şcolară a copiilor lor. Inspectorul general şcolar, Otilia Dumitru, le-a cerut să-i urmărească zi de zi:
audio Otilia Dumitru
Preşedintele Silvian Ciupercă a completat tema privind importanţa educaţiei şi a instruirii şcolare cu ideea libertăţii prin cultură.
audio Silvian Ciuperca
Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia intră în anul şcolar 2012-2013 cu 7 clase de boboci, iar pe viitor se va transforma în Colegiu economic.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

13 comentarii

  1. Bacanu e noua directoare si Borodea adjunct . Normal ca trebuia deschis anul scolar acolo .Doamna , sotie de vice , nu se mai putea suporta fara functie ca de , partidul e la putere.

  2. Imi provoaca greata numai simpla imagine cu Ciuperca, Otilica si enigmele bacului din iulie, Costicuta, lingau sef. Ce sa mai spunem de madam Claudia, madam vice, care a fost pusa directoare la Cuza pe criterii politice si era cu limba scoasa, gudurandu-se ca un catel prin scoala in fata oficialilor, in semn de multumire ca au numit-o. Cum a facut Otilica numiri in tot judetul?Interesati-va! Pe baza de apartenenta la partid, asa ca ce sa ne mai miram ca judetul asta e vai de mama lui din cauza gastii astora.

  3. dar pana acum directorii cum au fost numiti? Dna Bacanu are sansa sa demonstreze ca este un director la fel de dedicat pe cat a fost ca prof. la clasa. tot aici am citit de notele de 10 curat pe care elevii dumneaei le-au obtinut la BAC.

  4. Notele de 10 obtinute prin meditatii la greu, draga Elena… Si o mare masa de elevi picati…sau aceia s-au evaporat ca sa nu strice prestigiul marii doamne?:)))

  5. Sau le-a corectat chiar ea lucrarile .Ar trebui cautati in geanta . Am auzit ca au cate 10 pixuri pentru competarea lucarilor . Dar acum daca este directoare nu mai are nevoie

  6. nu mai vorbiti daca nu stiti.notele de zece obtinute in clasa doamnei Bacanu au fost obtinute de copiii care au muncit si nu au facut meditati…si daca nu o cunoasteti nu mai vorbiti pentru ca este o doamna de nota 10!

  7. Agentia de Integritate sa cerceteze urgent acest caz de conflict de interese.
    Scolile sunt in subordinea si finantarea primariilor, iar viceprimarul si-a pus nevasta director de scoala.
    Asteptam autosesizarea A.N.I. sau poate unii spera ca ANI va fi desfiintata.

  8. Sunt de acord cu…………prof de prof.Otilia a demis 80% di directori.Din gasca ei face parte si”Familia de directori” a se citi fam. DIANCOF.El,Manole un invatator slab, slab,slab,nu poate fi un director bun si nu ar fi trebuit pus sa reprezinte cadrele didactice de la sc. Andrasesti. Ea, Mihaela,numita director la Gradinita Junior, poate fi un mare pericol pentru copii,colege,parinti si ar putea fi si ptr.Otilia pentru ca este bolnava de HEPATITA. Poate ISJ si chiar DSP se autosesizeaza.Multi parinti stiu acest lucru .Cine stie in ce scandal va intra iar OTILIA pentru acolitii ei si ai lui CIUPERCA????????

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.