O nouă metodă de racolare a tinerelor circulă printre traficanţii de carne vie

1

6uty

În ultimele săptămâni, pe reţelele de socializare se atrage atenţia asupra unei capcane prin care un copil ce pare pierdut sau abandonat pe stradă poartă un bilet pe care este scrisă o adresă, aparent cea de domiciliu, şi solicită tinerelor sau femeilor să-l ducă acasă pentru a nu se rătăci. La destinaţie însă copilul şi însoţitoarea sunt aşteptaţi de către proxeneţi care sechestrează victima fără ca aceasta să se poată apăra sau cere ajutor.
Cel mai indicat este ca atunci când adulţii găsesc pe stradă minori care spun că s-au pierdut de familie, să-i ducă pe aceştia la cea mai apropiată secţie de poliţie sau să cheme la faţa locului un echipaj prin 112 şi nici într-un caz să nu-i urmeze pe copii la adresele indicate de aceştia. 
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Va uitati la prea multe filme . Pe retelele de socializare (frecat menta) disperatii dupa “like” -uri scriu orice , se folosesc inclusiv de pozele unor copii bolnavi (poze gasite pe net) . Disperarea asta dupa cat mai multe “like” -uri a dat nastere unor mici monstrii .
    Nu mai credeti tot , oamenii mint foarte mult .

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.