Peste 1.500 de locuri de muncă sunt disponibile la sfârşitul lunii noiembrie în reţeua Eures

0

ykyuyu

Meseriile cele mai căutate de angajatorii din străinătate sunt: asistent medical generalist, montator gresie şi parchet, manager adjunct de marketing şi vânzări pentru care se cer experienţă în turism, preferabil în vânzări, disponibilitatea de a călători şi carnet de conducere categoria B. Şoferii de autocamion sunt de asemenea solicitaţi pentru transportul internaţional, 75 de locuri fiind vacante în Ungaria. Cunoaşterea unei limbi străine nu este obligatorie, însă angajatorul cere experienţă de minim un an de zile privind transportul în Uniunea Europeană.  
Purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Aura Dobrin, precizează că până pe 1 decembrie se primesc dosare de înscriere pentru munca în Spania şi Danemarca.
În Irlanda sunt vacante o sută de posturi pentru însoţitorii de zbor, pentru care experienţa în domeniu nu este necesară, însă aplicanţii selectaţi în urma interviului vor beneficia de cursuri organizate de angajator. Aplicanţii trebuie să aibă înalţimea cuprinsă între 1.57 si un metru 85. Ofertele de muncă din Europa sunt disponibile şi pe www.eures.ro.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.