Peste două sute de şcoli sunt pregătite, nouă – nu

1

picture-10595

Nouă unităţi de învăţământ din Ialomiţa vor funcţiona în acest an şcolar fără autorizaţie de la Direcţia de Sănătate Publică.
Direcţia de Sănătate Publică şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au controlat toate unităţile în vederea acordării autorizaţiilor, iar printre neregulile sau neconcordanţele depistate se numără lipsa apei curente, spaţiile neadecvate pentru susţinerea cursurilor sau lipsa toaletelor în stare funcţională. Cu toate acestea, elevii din cele nouă unităţi şcolare vor putea susţine cursurile pe toată durata anului şcolar, pentru că neajunsurile constatate nu le pun viaţa în pericol.
Inspectorul general şcolar, Ileana Condruţ, precizează că printre şcolile fără autorizaţie se numără cele din Balaciu, Bărcăneşti, Slobozia sau Bărbuleşti:                                                     
audio Ileana CONDRUT
În judeţ au apărut din acest an şcolar două noi grădiniţe construite prin programele Băncii Mondiale, în proporţie de 80%, la Alexeni şi Brătia din cadrul comunei Axintele.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Alo !!! Tov. primar MUCI'N CEAI, avem in Slobozia scoli fara autorizatie? Crezi ca va incape groapa aia din fata prefecturii pe toti PsCdR-istii?. Si beton peste voi cat cuprinde. H O T I L O R !!!

    Zic io ….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.