GuraIalomitei.Com - Aflati primii tot ce misca prin judet!Gura Ialomitei Radio Campus No Comment Mica Publicitate Contact GuraIalomitei.com


Plouă mult dar încă nu sunt pagube

ploaie si furtuni in ialomita recolta ploaie pagube ialomita

Ploile din ultimele zile căzute în Ialomiţa au fost curate, fără grindină. Pe alocuri însă, intensificările de vânt au culcat la pământ culturile de grâu şi orz.
Cele mai mari cantităţi de apă din precipitaţii s-au înregistrat sâmbătă, când la Gheorghe Lazăr s-au cuantificat 41,3 litri de apă pe metrul pătrat, la Gheorghe Doja 35, la Ion Roată 28 de litri pe metrul pătrat iar la Andrăşeşti 23,6.
Ultima raportare din teritoriu primită la Sistemul de Gospodărire a Apelor Ialomiţa este pentru azi dimineaţă la ora 6, când la Siliştea a plouat 9,6 litri pe metrul pătrat, la Coşereni 7,8 iar la Slobozia sub un litru pe metrul pătrat.
În continuare, vremea îşi păstrează caracterul de instabilitate accentuată. Circulaţia maselor de aer este puternic influenţată de erupţiile vulcanice dar şi de radiaţiile din atmosferă, în urma exploziei din Japonia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Îmi placeup recolta ploaie pagube ialomita (0)Nu îmi placedown recolta ploaie pagube ialomita (0)

Taguri: , , ,Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nota: Acest articol are peste 3 ani vecime.


PensiuneDeltaDunarii.Ro

camere foto digitale


Ziare.Com ziare