GuraIalomitei.Com - Aflati primii tot ce misca prin judet!Gura Ialomitei Radio Campus No Comment Mica Publicitate Contact GuraIalomitei.com


Premieră la festivalul tinereţii de la Amara

foto: Florin Floreanu

Pentru prima dată în istoria concursului de interpretare, pe scena Grădinii de Vară va urca o concurentă din Amara.
Alina Matache este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, iar muzica a devenit un hobby tot mai serios.
Alina este singura din familie cu abilităţi vocale, de aproape 3 ani cântă pe la evenimente, dar se gândeşte la o carieră în drept sau jurnalism:
audio Alina MATACHE
Aşadar, Alina Matache din AMARA va cânta la cea de-a 45-a ediţie a festivalului Tinereţii, Amara 2012, piesele ,,Fată dragă“ a lui Şerban Georgescu şi ,,Mai stai“, interpretată de Miki.
Ialomiţa va mai fi reprezentată la Amara de Diana Şerban, din Ţăndărei, cu melodiile ,,Tu nu ai avut curaj“ a Mădălinei Manole şi “Dragostea rămâne“ din repertoriul Andrei.
Alegerea pieselor a fost făcută de Cristian Obrejan, iar introducerea a câte unui cântec de-al Mădălinei Manole determină o concurenţă directă a fetelor noastre la premiul pe care îl acordă Centrul Creaţiei Ilfov, în memoria lui Şerban Georgescu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Îmi place(0)Nu îmi place(0)

Taguri: ,2 răspunsuri la Premieră la festivalul tinereţii de la Amara

 1. obrazul_fin spune:

  hmmmm, sunteti siguri ?
  eu sunt de parere ca gresiti cu acest articol. Spre sfarsit anilor 1970 sau cel mult pana in 1983 a mai existat cel putin o persoana din localitatea Amara.
  Daca nu s-au pastrat si arhivat toate informatiile despre acest festival e mara pacat !
  succes concurentilor si muzicii usoare romanesti !

  Îmi place(0)Nu îmi place(0)
 2. elena spune:

  succes!

  Îmi place(0)Nu îmi place(0)

Lasă un răspunsZiare.Com ziare

VPS de la smartVPS