GuraIalomitei.Com - Aflati primii tot ce misca prin judet!Gura Ialomitei Radio Campus No Comment Mica Publicitate Contact GuraIalomitei.com


Premieră la festivalul tinereţii de la Amara

Alina Matache amara 2012 alina matache

foto: Florin Floreanu

Pentru prima dată în istoria concursului de interpretare, pe scena Grădinii de Vară va urca o concurentă din Amara.
Alina Matache este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, iar muzica a devenit un hobby tot mai serios.
Alina este singura din familie cu abilităţi vocale, de aproape 3 ani cântă pe la evenimente, dar se gândeşte la o carieră în drept sau jurnalism:
audio Alina MATACHE
Aşadar, Alina Matache din AMARA va cânta la cea de-a 45-a ediţie a festivalului Tinereţii, Amara 2012, piesele ,,Fată dragă“ a lui Şerban Georgescu şi ,,Mai stai“, interpretată de Miki.
Ialomiţa va mai fi reprezentată la Amara de Diana Şerban, din Ţăndărei, cu melodiile ,,Tu nu ai avut curaj“ a Mădălinei Manole şi “Dragostea rămâne“ din repertoriul Andrei.
Alegerea pieselor a fost făcută de Cristian Obrejan, iar introducerea a câte unui cântec de-al Mădălinei Manole determină o concurenţă directă a fetelor noastre la premiul pe care îl acordă Centrul Creaţiei Ilfov, în memoria lui Şerban Georgescu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Îmi placeup amara 2012 alina matache (0)Nu îmi placedown amara 2012 alina matache (0)

Taguri: ,2 răspunsuri la Premieră la festivalul tinereţii de la Amara

 1. obrazul_fin spune:

  hmmmm, sunteti siguri ?
  eu sunt de parere ca gresiti cu acest articol. Spre sfarsit anilor 1970 sau cel mult pana in 1983 a mai existat cel putin o persoana din localitatea Amara.
  Daca nu s-au pastrat si arhivat toate informatiile despre acest festival e mara pacat !
  succes concurentilor si muzicii usoare romanesti !

  Îmi place(0)Nu îmi place(0)
 2. elena spune:

  succes!

  Îmi place(0)Nu îmi place(0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nota: Acest articol are peste 2 ani vecime.Ziare.Com ziare