Salut, Boss!

1

_DSC7498

Anchetă la Şcoala Bărbuleşti! Un elev acuză că a fost lovit de un agent de poliţie, iar apoi părinţii copilului l-au agresat pe poliţist. 

Procurorii caută să afle ce a determinat această succesiune a faptelor şi să stabilească gradul de vinovăţie a participanţilor în scandal.
audio BARBULESTI
Până în prezent, singura certitudine stabilită în urma audierilor este că agentul de poliţie a fost agresat pe stradă de părinţii unui elev din clasa a IV-a de la Şcoala generală din Bărbuleşti. Ca urmare a cestor fapte, faţă de tatăl copilului s-a luat măsura controlului judiciar.
Comunitatea acuză însă că poliţistul a lovit copilul, pentru că acesta l-a salutat în fața clasei cu “salut, boss”.
Părinţii încă nu au dovedit prin certificat medico legal că asupra copilului s-au exercitat acte de violenţă fizică, însă minorul se află internat în spital, precizează surse judiciare.
Varianta familiei este susţinută de reprezentanţii instituţiei de învăţământ. Inspectorul general şcolar, Luminiţa Barcari, spune că elevul a fost scos din clasă de către polițist, ceea ce contravine regulamentului.
Trimis acasă, elevul a spus familiei că a fost bătut, părinţii acestuia au venit la şcoală şi i-au reproşat învăţătoarei că a permis poliţistului să le bată copilul, iar când au plecat s-au întâlnit cu agentul pe care l-au lovit în zona capului.
Poliţistul lovit are 27 de ani şi lucrează la postul de poliţie din Bărbuleşti de aproape 3 ani.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Intr-o tara civilizata, daca un politist era agresat , in secunda 2 agresorii erau impuscati .
    In RRomania insa , e posibil orice .

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.