Silvian Ciupercă a fost propus în Consiliul Naţional de Integritate

6

_DSC5605

Preşedintele Silvian Ciupercă a fost propus membru în Consiliul Naţional de Integritate! Nominalizarea a fost făcută de Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene, iar mâine preşedintele de la Ialomiţa va fi audiat în Comisia Juridică a Senatului.
Contactat telefonic de Radio CAMPUS, Silvian Ciupercă a declarat că această propunere este o recunoaştere a activităţii publice de până acum:
audio Silvian CIUPERCA
Consiliul Naţional de Integritate numără 12 membri care propun Senatului numirea şi revocarea din funcţie a preşedintelui şi vicepreşedintelui ANI.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

UPDATE 20.30. Audierea de mâine a membrilor Consiliului a fost amânată sine die. În jurul orei 19.30, staff-ul tehnic al Comisiei Juridice a Senatului i-a anunţat telefonic pe cei nominalizaţi că „audierea este amânată până la o dacă care va fi stabilită ulterior”. 

6 comentarii

    • Ştirea e adevărată. Dacă asta e rezerva de cadre a pesediştilor, atunci acest partid de-şi zice social-democrat e pe ducă. Alături de prof. Ciupercă au mai fost şi alte propuneri de persoane cu probleme de integritate sau penale. Aşa cum am mai susţinut, dacă P.S.D. nu-şi găseşte rapid un lider de talia lui Adrian Năstase, politic vorbind, este pierdut. Cu tupeişti gen Şova, Dragnea, cu analfabeţi gen Vanghelie-almanahe, vor pierde şi alegerile comunale, nu numai parlamentare. Am curaj să pun pariu că, în cazul unei moţiuni de cenzură, guvernul Ponta ar cădea şi cu "sprijinul" unor parlamentari din gaşca puterii, bine'nţeles, viitorul guvern aparţinând tot multimiliardarilor şi multipenalilor  aşa-zişi de stânga. C-aşa-i la noi.

  1. Silvian Competentul Ciuperca va fi audiat in…Senat. Radio Erevan: " Ciuperca n-a fost calcat de mascati, nu e pres la CJI si nici macar saf la partid. Deci, la avansare cu el."
     

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.