Tipografie de bani la Moviliţa

0

Poliţiştii ialomiţeni au identificat şi reţinut 10 membri ai unei reţele de falsificatori de bani. În ultimele 6 luni, indivizii au plasat în circulaţie numeroase bancnote de 100 de lei pe care le scoteau la imprimantă.
Ieri au fost făcute 7 percheziţii domiciliare, patru pe raza comunei Movilita, una pe raza comunei Borăneşti, şi doua pe raza municipiului Alexandria, fiind executate 10 mandate de aducere.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Iulia Fecioru, precizează că 8 dintre persoanele ridicate pentru audieri sunt din Ialomiţa.
Cei 10 suspecţi au fost conduşi la sediul I.P.J. Ialomiţa, iar în urma probatoriului administrat, faţă de trei învinuiţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi Judecătoriei Slobozia cu propunere de arestare preventivă.
Reţeaua a introdus banii falşi în circulaţie în Ialomiţa, Buzău, Ilfov, Teleorman, Dolj, Olt, Vâlcea şi Bucureşti, iar cercetările vor continua pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.