Un agent de poliţie a fost bătut într-un bar din Drăgoeşti

5

yjtytyjtyj

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au pus ieri în mişcare acţiunea penală faţă de Gheorghe Cristian Eugen pentru săvârşirea infracţiunii  de ultraj. În sarcina inculpatului s-a reţinut că pe 23 noiembrie, în timp ce se afla în incinta unui bar din Drăgoieşti, a lovit cu capul în faţă după care i-a aplicat şi câteva lovituri de pumn în cap unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.
Din cerecetările efectuate a rezultat că poliţistului i se solicitase prezenţa în bar tocmai pentru că inculpatul a făcut scandal, s-a manifestat violent şi a refuzat să părăsească incinta.
În urma agresiunii, poliţistul s-a ales cu răni care au necesitat o săptămână de îngrijiri medicale.
Luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni  au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de inculpat, iar ieri au întocmit referatul cu propunere de arestare preventivă, în urma căruia  instanţa a emis pe numele agresorului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Robeet Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

5 comentarii

    • În America, ţara cea mai democrată din lume, cel puţin aşa se spune, acest derbedeu ar fi fost  împuşcat pe loc. La noi, poliţiştii sunt legaţi de mâini şi de picioare de o legislaţie debilă, ca să nu mai vorbim de judecători care lasă în libertate tot felul de criminali şi violatori, fiindcă, vezi Doamne, nu reprezintă un pericol public.

       

  1. Daca politistul ii tragea un glont in cap betivanului sigur se ducea in pirnaie daca betivanul i-a dat perversa politistului se duce el in pirnaie.Concluzia este ca dl. politist , singur fiind , a procedat corect !

     

     

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.