Unirea Slobozia se retrage din Liga a II-a de fotbal

1

constantin prepelita

Clubul nu mai poate plăti contractele jucătorilor şi a luat decizia retragerii până la vară şi continuarea apoi cu echipele de copii şi juniori. 
Conform legislaţiei în vigoare, salariile fotbaliştilor nu mai pot fi plătite din bugetele locale, iar până în prezent nu s-a găsit niciun sponsor local care să poată susţine echipa.
Această retrogradare voluntară este pentru directorul Clubului Sportiv Municipal, Constantin Prepeliţă, cel mai negru insucces din carieră:

audio Constantin PREPELITA
Constantin Prepeliţă a mai spus că mâine va participa la o întâlnire cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal în cadrul căreia se va discuta situaţia Unirii Slobozia, dar şi a altor echipe din ţară care se confruntă cu aceleaşi neajunsuri financiare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

1 comentariu

  1. Realizati ca echipa de fotbal beneficiaza de 9 miliarde de lei vechi in timp ce in cartierul tinerilor nu sint utilitati? Si din cite inteleg asta e jumatate din suma alocata in 2014. 9 miliarde aruncate pe o campanie electorala continua. Orasul e ghiorlanit iar banii se cheltuie fara rost. Votati PSD! 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.