Victor Ponta a făcut o baie de mulţime la Slobozia

7

_DSC0067

Prim Ministrul ţării, însoţit de socrul său, senatorul Ilie Sârbu, a venit la slujba de sfinţire a picturii interioare a Catedralei Episcopale. 
Candidatul PSD la preşedinţie a fost primit cu aplauze de cea mai mare parte a enoriaşilor prezenţi la evenimentul religios, dar şi cu reproşuri din partea celor care cred că Biserica ar trebui să se ţină deoparte de  politic.
Prim Ministrul Victor Ponta a refuzat să facă declaraţii, iar la evenimentul bisericesc de la Slobozia a mai participat şi copreşedintele Alianţei Creştin Liberale, Vasile Blaga. Cu ocazia sfinţirii picturii interioare a Catedralei Episcopale au fost acordate mai multe distincţii. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a fost medaliat de Patriarhul Daniel, iar deputatul Marian Neacşu şi Inspectorul Şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Viorel Ştefu, de Episcopul Vincenţiu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. De Ilie Alexandru, Mihai Ionita si poate mai sunt si altii de ce nu au zis NIMIC?????

    Le-a dat o paine sa manance. Au facut ei buzunarele mari si pe ctitori i-a dat la scarbe.

    Zic io …..

  2. De cit tinp este ciperca la conducerea prefecturi asta dovedeste ca jud.ialomita este sub conducerea pcr ar trebui ca pontax sa nu iasa primul ciorditor al tari romanesti la prefectura se fura cu doua degete inca .romani ar trebui sa isi dea seama cu cine voteaza.

  3. nu stiu unde a vazut Clementina ca "cea mai mare parte" a multimii prezenta la Catedrala a aplaudat venirea plagiatorului. Poate, cea mai neinseamnta parte s-a scremut sa aplaude, fiindca erau membri de partid comunisto-pesedist. Si eu am fost acolo si mai mult de 20 de persoane, pozitionate strategic pe traiectoria plagiatorului, nu au facut atmosfera. Deci totusi sa fim obiectivi.

    • de unde am fost eu ,,aplaudacii“ s- au vazut  multi ! cu mult mai multi decat protestatarii: doi identificati de mine… cei care se abtin in a se manifesta nu conteaza pt ca, in general, nu se prezinta la vot, in general… asa ca, obiectiv am apreciat !

  4. Mincinosul asta nu poate fi aplaudat si votat decat de oameni idioti ,mincinosi,sau hoti ,asemeni lui.Avem un popor de cretini saraci datorat unui idiotism endemic,un popor prapadit care priveste tamp peste gardul politicianului care-l fura de-l rupe-n cur..Da ,e sigur ca prostia e ereditara si are multi,multi purtatori in Romania,patria hotilor.Votati DNA.,ANI,doar aplicarea legii ne mai scoate din cacatul asta!!!

  5. Da' pe finu-su', adica ministrul justitiei, cazanciucul, de ce nu l-a luat pontacul? Nevasta-sa daciana o fi fost ocupata sa mustruluiasca bona filipineza, d-aia n-a venit…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.