Pro România Ialomița: TESTARE, NU CARANTINARE!

0

Este dificil pentru toți să trecem prin această carantină. Fiecare slobozean, fiecare agent economic din municipiu îndură. Am susținut că cea mai bună soluție pentru Slobozia este testarea în masă, nu carantina. Să fim lucizi o clipă. Nu putem închide la nesfârșit, nu putem da vina pe oameni mereu. Trebuie să punem umărul cu toții și să susținem cele mai bune măsuri pentru ca ialomițenii să aibă, chiar și în această pandemie, o viață cât mai normală. Elevii suferă că nu pot merge la școală, pentru că nu pot fi testați. Profesorii suferă. Cei din linia întâi suferă. Economia suferă. Bătrânii și cei vulnerabili suferă. Tinerii nu mai pot avea o viață normală.
Vreau să arătăm că TESTAREA ÎN MASĂ este posibilă. Sunt un om care și-a dedicat 20 de ani administrației județului și nu fac promisiuni fără acoperire.
De aceea, împreună cu Marian Neacșu, în parteneriat cu Asociația Dr. Adina Alberts, vom organiza mâine în Slobozia, în diferite puncte ale orașului, date fiind condițiile impuse de carantină, dar și în casele slobozenilor, o CAMPANIE DE TESTARE GRATUITĂ. Vrem să atragem atenția că SE POATE! Doar așa ialomițenii vor putea avea o viață normală!
Comandat de Partidul Pro Romania”, cod unic de identificare AEP 11200008,executat de Media Management SRL.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.