Ștefan Țintă: “PSD a lansat programul de guvernare 2021-2024, un pachet complet de măsuri solide, gândite pentru oameni”

0
PSD a lansat programul de guvernare 2021-2024, un pachet complet de măsuri solide, gândite pentru oameni. Demonstrăm încă o dată că doar PSD are soluții la problemele românilor!
Ca antreprenor, vreau să pun accentul pe o măsură din programul nostru la care țin foarte mult: Romania Start-up Digital. Prin acest proiect, vom finanța idei de afaceri din domeniul tehnologiei, în parteneriat cu acceleratoare de business, mediul universitar și antreprenori consacrați.
Îmi doresc să avem cât mai mulți tineri antreprenori din Ialomița care să profite de pe urma acestor granturi. Tehnologia e pașaportul generației mele către o dezvoltare #smart, e șansa la succes a fiecărui tânăr. Iar firmele astfel sprijinite vor da înapoi societății prin taxe și impozite și crearea de noi locuri de muncă. Toată lumea câștigă! Aceasta este calea pentru dezvoltarea #smart a României.
Eu sunt omul cuvintelor puține și faptelor multe. Așa că vă spun doar atât: tinerii antreprenori pot fi motorul economic al României de mâine și pot asigura un trai mai bun pentru vârstnici și nevoiași. Cred în potențialul oamenilor din Ialomița de a dezvolta, cu sprijinul statului, proiecte de succes prin care să aducem prosperitate oamenilor.
Pe 6 decembrie, votăm inteligent, votăm #smartPSD pentru a da o șansă la succes tinerilor și a garanta tuturor românilor un trai mai bun!
 
Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița. Executat de SC Media Management SRL – www.guraialomitei.com. CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.