Raluca Dumitrescu: “Accesul la sănătate nu trebuie să fie un moft, trebuie să fie un drept”

0
Accesul la sănătate nu trebuie să fie un moft, trebuie să fie un drept!
E momentul ca România să acorde mai mare atenție domeniului sănătații. În multe dintre comunitățile rurale, oamenii pot aștepta și câteva ore până la ajungerea ambulanței. Aceste ore, de cele mai multe ori, sunt cruciale pentru supraviețuire. Situația trebuie să înceteze acum!
Doar PSD poate să rezolve situația precară a sistemului de sănătate. Doar PSD poate sa înființeze o rețea națională de centre medicale comunitare unde populația, cu precădere din zone rurale, poate avea acces imediat la personal medical ce poate salva vieți prețioase.
Prin crearea acestei rețele, vom oferi locuri de muncă pentru 3-4 medici de familie la fiecare dintre noile centre. Nu este un secret că ne lovim cu o migrație a medicilor din zonele rurale către cele urbane, și, tocmai din acest motiv, PSD gândește soluții multidmensionale pentru a aduce rezolvări problemelor imediate, asigurând dreptul la viață al fiecărui român, indiferent de pătura sociala din care se trage, si punând la dispoziție noi locuri de muncă pentru a susține acest ecosistem.
Noi suntem în slujba oamenilor, iar acesta este motivul pentru care voi, ialomițeni în particular si români în general, decideți daca vreți, sau nu, să vă mai luptați pentru drepturile voastre fundamentale. Eu consider că noi toți merităm să fim respectați și, din acest motiv, singura soluție este sa fiți alături de noi pe 6 decembrie când vom ieși la vot. E momentul să acționăm. Doar PSD mai poate să garanteze dreptul la viață tuturor cetățenilor!
 
Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița. Executat de SC Media Management SRL – www.guraialomitei.com. CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.