0
Partidul Social Democrat a lansat programul de guvernare 2021-2024 pentru o Românie care aparține tuturor cetățenilor săi.
De-a lungul timpului, PSD a rămas fidel valorilor și principiilor sale, dar mai ales oamenilor care ne-au acordat încrederea. Am muncit și muncim în continuare pentru a asigura bunăstarea românilor. Doar PSD poate să asigure o guvernare în beneficiul tuturor păturilor sociale.
PSD propune românilor un program complet de măsuri care va rezolva problemele țării noastre. Îmi doresc să discutăm despre soluțiile pe care noi le propunem, să aflu opiniile și sugestiile voastre.
Prima prioritate după intrarea la guvernare o constituie rezolvarea rapidă a crizei generate de pandemia COVID-19. Vom lucra din prima zi pentru a oferi acces neîngrădit la testare, pentru a crește capacitatea de răspuns a sistemului public de sănătate și protejarea personalului medical. Vom comunica transparent, rapid și vom informa mereu în mod onest publicul pentru a reclădi încrederea în instituțiile statului și în actul de guvernare. Vom asigura accesul la servicii medicale de calitate pentru toți românii, printr-o rețea de 800 de centre comunitare medicale. Vom moderniza rețeaua existentă de spitale pentru o îngrijire la standarde europene.
Ne pasă de toți românii, din toate categoriile sociale. Guvernul PSD va rezolva problema impozitării uriașe a muncii pentru cei mai săraci români, prin eliminarea impozitului pe salariul minim pe economie. Vom investi in generațiile viitoare prin oferirea de tablete/laptopuri cu conexiune la internet fiecărui copil nevoiaș, împreuna cu o bursa de 1000 RON pentru copiii instituționalizați. Vom crește subvențiile agricole și vom promova produsele autohtone, pentru a le oferi prioritate la raft.
Acestea, împreună cu multe alte măsuri, constituie proiectul cu care PSD vine în fața voastră pe 6 decembrie. În perioada următoare, voi prezenta aici cele mai relevante inițiative din programul de guvernare. Îmi doresc să ascult părerile voastre și să intrăm în dialog pe marginea lor.
Vreau să știți că suntem alături de voi, suntem aici pentru voi. Așa cum am făcut-o și în trecut, vom demonstra în următorii patru ani că doar PSD poate să asigure buna guvernare a acestei țări. Trebuie să rămânem uniți și pe 6 decembrie să votăm singura varianta care ne garantează siguranța unui trai mai bun!
 
Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița. Executat de SC Media Management SRL – www.guraialomitei.com. CUI mandatar financiar coordonator: 11200020
 
Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.