Emilian Mihai la Radio Campus

8
Astăzi la Agenda Publică de la Radio Campus invitat este Emilian Mihai, preşedinte PNL Slobozia. Se va discuta despre propunerile liberalilor pentru realizarea de parcari.
Emisiunea va începe la ora 11:30 şi poate fi urmarită pe 87,7 MHz la Slobozia, 99 MHz la Urziceni şi pe www.radiocampus.ro.

8 comentarii

 1. la un bloc de 44 de apartamente sa vad unde dai la jumatate locuri de parcare tinind cont ca sint 6 scari cu acest numar de apartamente si parcheaza omul unde poate mai ales ca sint si garaje in spatele blocului si unii mai tin masina si in fata garajului iar altii vin si cu masina de serviciu la domiciliu.mai intii faceti parcari sa luati bani si dupaia sa le concesionati asta inseamna sa iei din spatiile verzi inexistente dintre blocuri

 2. visati cai verzi pe post de spatii verzi… cum vreti gazon frumos taiat daca astia cu deszapezirea fac morman toata zapada de pe bulevard, taman pe spatiile alea presupus verzi?

  si care pomi plantati cu alveole intre ei pentru parcare? acum ceva ani am vazut cu ochii mei cum au taiat 15-20 de pomi mari ca sa largeasca parcarea, desi puteau face aceste alveole printre ei. hai, ca ma ‘nervez…

 3. sint de acordsa facem taxare la locurile de parcare
  la blocul meu sint 20 de masini pe vreo 10 locuri de parcare restul unde le ducem sau care are intiietate la concesionarea locurilor
  sper ca interlocutorul dvs locuieste la bloc altfel daca sta la casa si trage masina in curte vad altfel problema doar sa aduca bani la buget

 4. Eu cred ca varianta propusa de domnul,este buna , protejeaza cetateanul onest de smecheri ! La bloc,la mine,locurile de parcare sunt vinate de un vinzator de masini inmatriculate in Bulgaria .Cum pleci cu masina , cum parcheaza una de-a lui .

 5. si eu as avea nevoie de 2 locuri de parcare si sa vad vecinii mei cum eu am parcat la geam si ei dau roata orasului sa poata sa-si lase masina undeva ….
  si sa ia taxiul sa mearga sa-si ia masina din capul celalalt de oras ….
  adica, daca eu parchez masina de ani buni in acelasi loc si vecinu’ de la cealalta scara ia locul cu bani, de la primarie, si eu n-am concesionat ca s-au dat toate 4 locuri din dreptul scarii mele la altu’ care a dat mai mult, sa-l vad cum face cind o sa-mi gaseasca masina pe vechiul loc si platit din banii lui .
  ma emiliane vezi tu in curtea ta si nu te mai arunca tu pe domeniul public de la bloc, ca daca ai ocazia sa vii la nenea-n zona cu mertzanu’, nu-l vad fain ….

 6. Eu am scris si pe site-ul pnlslobozia ca problema cu locurile de parcare exista doar in zona centrala a orasului, acolo unde pe langa locuinte sunt si foarte multe institutii ale statului (Primarie, Prefectura, Politie, scoli, crese), banci, magazine, etc. Si nici macar acolo nu ar exista vreo problema toata perioada, ci doar pe timpul zilei, cam intre 9 si 15. In rest… nu exista aceasta problema. Dovada este faptul ca noaptea, nimeni nu se plange de lipsa unui loc de parcare. Inseamna ca toate masinile si-au gasit locul lor acolo unde si-a dorit posesorul. De aceea eu cred ca se creaza aceasta falsa problema prin extrapolarea situatie din zonele amintite (cele centrale) in toate zonele orasului doar pentru a se mai aduce ceva bani la bugetul Sloboziei. Uitati-va la ce se intampla in cartiere aproape in totalitate rezidentiale… nu exista aceasta problema! De ce sa se creeze disesnsiuni aici (de exemplu, in zona care incepe de la stadion-manastire pana la iesirea spre Constanta).
  In orasele unde s-au adoptat astfel de masuri, s-a ajuns foarte des la situatii conflictuale, chiar la dosare in instanta.
  Exista posibilitati multe de a crea noi locuri de parcare, dar mai usoara este masura de a infiinta o taxa (excelenta pentru edili), decat a lucra in folosul cetatenilor!
  Legat de aceasta problema, interesant ca toti politicienii, indiferent de coloratura politica, vad rezolvarea in acelasi mod! Ciudat, toti sunt asa limitati?

 7. un alt punct de vedere…..

  “Un barbat, calatorind cu un balon cu aer, si-a dat seama , la un moment, dat, ca s-a ratacit. Reducand altitudinea, a zarit jos pe un drum un barbat. A coborat mai aproape de acesta, incat sa poata fi auzit, si i-a strigat, fiti amabil, am nevoie de putin ajutor, aveam intalnire cu un prieten acum o ora , dar m-am ratacit si habar n-am unde ma aflu. Barbatul de jos, dupa cateva secunde de gandire, i-a raspuns, plutesti intr-un balon cu aer cald, la aproximativ 6 metri deasupra pamantului, esti pozitionat intre 40 de grade, 33minute, 45 secunde latitudine nordica, si 27 de grade,21 minute, 37 secunde, longitudine estica.
  Cu siguranta esti inginer, i-a raspuns atunci barbatul din balon. Asa este, a venit raspunsul de jos, dar de unde stii? Ei bine, spuse barbatul de sus, tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere tehnic, dar eu nu stiu cum sa folosesc informatiile furnizate de tine, si sunt in continuare ratacit. Sigur, nu mi-ai fost de prea mult ajutor, iar daca ai facut ceva, a fost doar sa ma tii pe loc, iar eu si asa sunt in intarziere.

  Atunci in replica, barbatul de jos i-a strigat, cu siguranta tu ocupi o functie manageriala. Ai dreptate, i-a raspuns uimit omul din balon, dar cum ti-ai dat seama?
  Ei bine, continua cel de jos, habar nu ai unde te afli si nici incotro te indrepti.Te-ai ridicat in locul in care te afli, cu ajutorul unei mari cantitati de aer cald. Ai facut o promisiune pe care habar n-ai cum s-o indeplinesti, si acum te astepti, ca oamenii de sub tine sa-ti rezolve problemele. De fapt tu te situezi acum in exact aceeasi pozitie de dinainte de intalnirea noastra, insa ai reusit cumva sa faci din lucrul acesta sa para ca e vina mea.”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.