Let’s Do It, Romania! la Radio Campus

5
Astăzi la Agenda Publică de la Radio Campus invitate sunt două dintre persoanele implicate la nivel judetean în proiectul LET’S DO IT, ROMANIA. Clementina Tudor va afla de la Letiţia Petcu şi Nina Zainescu cum şi în ce fel se va face curăţenie generală, într-o singură zi, în judeţ. Emisiunea va începe la ora 11:30 şi poate fi urmarită pe 87,7 MHz la Slobozia, 99 MHz la Urziceni şi pe www.radiocampus.ro.
AŞTEPTĂM ÎNTREBĂRI pe adresa de mail guraialomitei@gmail.com.

5 comentarii

 1. Cum vor face curatenia generala în judet? Cu copiii de gradinita şi de ciclu primar ? Daca este o actiune de voluntariat de ce li se spune copiilor ca este obligatorie prezenta???? Este inadmisibil.

 2. sa zicem ca ma calc pe inima si strang gunoaiele in urma gunoaielor presupus umane care le arunca pe unde apuca.
  dar asta o pot face o data, de 2 ori nu se face sa te lasi calcat in picioare de jegosi.

  saptamana viitoare, cand iar o sa fie gunoiul cat china, organizati un let’s do it romania cu bate si ciomege, in care sa altoim nesimtitii?

 3. poate ne zice dna zainescu si cum munceste ea mai putin decat presedintele basescu, dar totusi este platita mai bine decat dumnealui.

  si sa ne explice de ce este bine sa se taie salariile cadrelor didactice.

  asteptam!

 4. ar trebui scosi sa stranga gunoaiele nesimtiti care stau pana la 2-3 noaptea si consuma produse al caror ambalaj il arunca pe unde apuca, multi dintre ei sunt la 416, ar trebui primaria sa ii oblige macar sa adune mizeria din jurul blocului lor. Acesti indivizi ne sfideaza cu nesimtirea si aroganta lor.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.