Prefectul Mădălin Teculescu şi jurnalista Daniela Istrate la Radio Campus

3

Marţi la Agenda Publică de la Radio Campus invitaţi sunt prefectul Mădălin Teculescu şi redactorul şef al ziarului Curierul Ialomiţean, Daniela Istrate. Tema emisiunii va fi războiul dintre prefectură şi administraţiile locale şi judeţeană. Emisiunea va începe la ora 11:30 şi poate fi urmarită pe 87,7 MHz la Slobozia, 99 MHz la Urziceni şi pe www.radiocampus.ro.
AŞTEPTĂM ÎNTREBĂRI pe adresa de mail guraialomitei@gmail.com.

3 comentarii

  1. Cu amabilitatea dv. lansez invitatia d-lui prefect pentru o dezbatere pe aceasta tema in direct ,avind in vedere implicatiile majore si iremediabile ale acestei hotariri .Daca nu va fi posibil v-am trimis citeva intrebari pe care va rog sa i le adresati d-lui prefect . Va multumesc !

  2. Stimate D-le Prefect, cum comentati atitudinea unui primar care, prin dispozitie, isi acorda sporuri? Puteti avea in vedere, in acest sens, dispozitia nr. 251/18.08.2008 privind majorarea salariului de baza al primarului comunei Sf. Gheorghe pe care ati emis-o cu incalcarea legii si prin care, in calitate de primar, va acordati sporuri ca specialist in managementul de proiect.

  3. Iata un adevar: Stimatul prefect Sterian Caramitru n-a atacat dispozitia respectiva; totodata, sunt cunoscute in comuna mecanismele prin care balanta votului la alegerile anticipate pentru postul de primar a fost aplecata de psd… Eu nu o sa spun RUSINE, ci o sa afirm ca actuala primarita nu va reusi in mandatul sau sa faca nici jumatate din cat a facut ca manager de proiecte fostul primar. Nu o sa reuseasca nici macar un proiect legat de un SALO(O)N de Coafura-Frizerie, desi e foarte probabil sa creda ca se pricepe la asa ceva.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.