Preşedinte, caut premier!

14

…la Agenda Publică de astăzi.

Invitaţi sunt directorul ziarului Ştirea, Ionica Ghinea şi secretarul general PDL Ialomiţa, Paros Radu.

Emisiunea va începe la ora 11:30 şi poate fi urmarită pe 87,7 MHz la Slobozia, 99 MHz la Urziceni şi pe www.radiocampus.ro.

AŞTEPTĂM PROPUNERI DE PREMIER pe adresa de mail guraialomitei@gmail.com.

14 comentarii

 1. doua intrebari pentru stimatii invitati

  cine a desfiintat 182 spitale si cine a taiat salariile ?
  * atila, boc sau PDL ?

  cine aresteaza vamesii corupti ?
  * dl basescu sau procurorii ?

 2. i-a durut pe aia la basca de teritoriu – le-a zis fmi-ul sa desfiinteze x spitale si ei s-au conformat, ca pe timpuri, cizmei sovietice: au desfiintat x+1. fara nicio randuiala, doar cu pixul pe harta: din fiecare judet cate 1-2 spitale.

 3. iar se cauta omul providential ? vrem sa ne fie bine dar trebuie sa rezolve altcineva problemele. Daca zicem ceva de infractorul nastase e saracu victima politica,daca se arata tradarile tariceanului iar avem o sarmana victima politica.Ce distractiv si productiv e sa il injuram numai pe boc !?!? Iata marea solutie a opozitiei.

 4. pentru dna Ghinea:

  pe cine apreciati mai mult, pe Mariana Campeanu sau pe Elena Udrea?

  ce parere aveti despre un ministru costumat in roz cu fusta mini ?

 5. Avem nevoie de alta conducere!CE mai conteaza un independent dependent de pacaliciul jucator?POATE o fi fost si PAROS la spritul de la VILA LACUL DRACULUI<si ne recita ce ode s au mai inaltat…Saracu PAROS…mereu alrge cartea pierzatoare n politica!

 6. daca tot suntem si am fost judet rosu sa se spuna marile realizari ale rosiilor demnitari. Poate trebuie extinse la nivel national sau european,ma rog.Hai sa il clonam pe Ionascu sa beneficieze si altii de managementul deosebit al dumnealui.Suntem cam egoisti sa ii pastram doar pentru noi.

 7. Aseara de garda la UPU era un medic tinerel arab si in prezenta bietilor pacienti (care nu venisera la petrecere) nu avea alta preocupare dacat pipaitul asistentelor si fumatul in spatiul unde pacietiilor li se acoda primul ajutor.
  Asa o fi normal?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.