Astăzi debutează a X-a ediție a Festivalului-concurs de tradiție culinară ialomițeană „La Casa Tudorii”

0

Astăzi debutează a X-a ediție a Festivalului-concurs de tradiție culinară ialomițeană „La Casa Tudorii” cu Parada festivalului ce se va desfășura pe raza municipiului Slobozia, începând cu ora 17:00
În cadrul paradei vor fi prezenți reprezentanți ai asociațiilor culturale care vor realiza reconstituiri ale unor momente istorice purtând costume din perioada medievală: valahi, otomani, târgoveți, pedeștri cât și călare.
TRASEUL PARADEI FESTIVALULUI
Slobozia 07.10.2022
Ora 17:00 PLECARE: intersecția Breteaua șoselei de centură cu B-dul. Matei Basarab/zona stației de transport în comun MB-uri → deplasare pe B-dul Matei Basarab către Esplanada Centrului Cultural „Ionel Perlea” (alocuțiuni ale organizatorilor despre semnificația Festivalului „La Casa Tudorii”) → deplas‎area Paradei pe B-dul Matei Basarab către Muzeul Național al Agriculturii → Strada Gării → B-dul Unirii → Casa de Cultură a Sindicatelor → B-dul. Chimiei până la intersecția cu B-dul. Matei Basarab.
Ora 18.30 SOSIRE (defluirea participanților în curtea Muzeului Județean Ialomița).
Consiliul Județean Ialomița vă invită să participați și la celelalte două zile de festival ce se vor desfășura la Baza de cercetare arheologică și expunere muzeală de la Orașul de Floci, comuna Giurgeni și pune la dispoziția doritorilor transport gratuit în intervalul orar 10:00-18:30 astfel:
8 și 9 octombrie
SLOBOZIA – ORAȘUL DE FLOCI/Giurgeni – plecare de pe B-dul Matei Basarab din fața Consiliului Județean ORA: 10:00; 12:30
ORAȘUL DE FLOCI/Giurgeni- SLOBOZIA – plecare de la Baza de cercetare arheologică și expunere muzeală de la Orașul de Floci, comuna Giurgeni ORA: 16:00; 18:30
Menționăm că transportul va fi gratuit în limita locurilor disponibile autocar/microbuz.
Vă așteptăm!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.