Zâmbiți, vă rog!

0

Tainele aparatului de fotografiat – transpuse în imaginația copiilor! Istoria acestei fascinante arte a fost trăită de micuții înscriși în programul muzeal-educațional „ȘEZĂTOAREA COPIILOR”, astăzi, la Muzeul Județean Ialomița, sub genericul „ZÂMBIȚI, VĂ ROG!”.
Tinerii viitori fotografi, (nu se știe niciodată!), au aflat de la specialiștii muzeului date despre modul în care se făceau fotografiile cu zeci de ani în urmă, totul în mini-studioul „Costică Acsinte”, celebrul fotograf slobozean din secolul al XX-lea, mini-studio amenajat în sala de expoziție a Muzeului Județean Ialomița.
Rând pe rând, copiii s-au așezat în cadrul specific acelei perioade și s-au fotografiat, ca amintire a celor câteva zeci de minute petrecte astăzi la muzeu.
Cu această acțiune, a luat sfârșit programul muzeal-educațional „ȘEZĂTOAREA COPIILOR”, în cadrul căruia participanții au lăsat pentru un timp bucuria jocului din vacanța de vară și au trecut pragul muzeului pentru a afla lucruri și povești despre timpurile de altădată!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.