La Movila, apa potabilă nu este potabilă!?!

0

• Autoritatea de Sănătate Publică Ialomiţa a fost sesizată de către deputatul Cristina Pocora, care solicită prelevarea de probe şi efectuarea analizelor pentru stabilirea parametrilor de calitate pentru apa furnizată consumatorilor din Movila.

A fi sau a nu fi… potabilă

Joia trecută, deputatul Cristina Pocora a acordat audienţe cetăţenilor din comuna Movila. Două probleme majore s-au desprins din sesizările celor care au discutat cu parlamentarul de Ialomiţa. Primul aspect vizează calitatea apei furnizată consumatorilor din Movila de Serviciul de specialitate al Consiliului Local. Oamenii susţin că apa nu este tocmai potabilă, are o culoare ciudată şi nu se cunosc rezultatele analizelor efectuate, dacă au fost recoltate probe din sistemul public de alimentare al comunei.

Pe această temă, deputatul Cristina Pocora a sesizat Autoritatea de Sănătate Publică Ialomiţa. Parlamentarul solicită prelevarea de probe şi efectuarea analizelor pentru stabilirea parametrilor de calitate a apei, precum şi luarea măsurilor necesare pentru ca locuitorii din Movila să beneficieze de apă potabilă de calitate.

Servicii medicale sub semnul întrebării

Cea de-a doua problemă se referă la calitatea serviciilor acordate de medicul de familie din comună. Sunt cetăţeni care reclamă modul în care (nu) este respectat programul pentru consultaţii, dar şi o întârziere la eliberarea reţetelor pentru pacienţii din comună.

Pentru clarificarea acestei situaţii, Cristina Pocora s-a adresat tot ASP Ialomiţa, instituţie care urmează să clarifice situaţia şi să dispună măsurile care se impun în acest caz.  

Cristi Suca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.