Babagianu – subprefect, Marin – inspector guvernamental

0

Tot în şedinţa de ieri, Guvernul l-a numit pe Gheorghe Babagianu în funcţia de subprefect

Pe principiul mobilitãţii în funcţia publicã, subprefectul Marin Silviu a fost trecut pe un post de inspector guvernamental!

Gheorghe Babagianu este inginer, are 49 de ani şi conduce cea mai importantă afacere hotelieră din Urziceni. În iunie 2008, a fost candidatul PDL la Primăria Urziceni, cursă pe care a pierdut-o în al doilea tur de scrutin.  Babagianu a fost consilier local timp de 11 ani, iar în perioada 2002-2004 a ocupat funcţia de viceprimar al municipiului Urziceni. Chiar dacă la primul vot din Biroul Permanent Judeţean al PDL nu a obţinut un număr suficient de voturi pentru a fi nominalizat de partid pentru una dintre funcţiile de subprefect (funcţii care revin acestui partid prin protocolul încheiat la nivel naţional între PDL şi PSD), Babagianu a reintrat în cărţi pentru că unul dintre pretendenţii la funcţie nu îndeplinea condiţia privind studiile.

Gheorghe Babagianu urmează să-şi dea demisia atât din Consiliul Local Urziceni, cât şi din PDL (prefecţii şi subprefecţii sunt apolitici).

Marin Silviu a ajuns subprefect după ce postul de secretar general al Prefecturii s-a transformat în a a doua funcţie de subprefect de judeţ. Într-o oarecare măsură, s-a făcut mai mult remarcat prin desele concedii medicale pe care le obţinea, în principal pentru hipertensiune arterială. O perioadă a fost pensionat pe caz de boală, dar sănătatea pare să i se fi ameliorat, situaţie în care s-a întors la Prefectură. Asta după ce a reuşit să şteargă un calificativ de „satisfăcător“ din dosarul de muncă.

Marin Silviu va fi inspector guvernamental. Poziţie din care probabil că va mai acţiona pe cineva în judecată, de data aceasta Guvernul, pentru a-şi recăpăta fotoliul de subprefect din Prefectură. Fotoliu care pare să i se fi lipit de dos… 

Daniela ISTRATE

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.