Degeaba le-a luat tensiunea! Primăria Balalciu, suflată PSD de către PNL!

0

Indiferent de metodele electorale folosite de PSD Ialomiţa pentru a câştiga Primăria Balaciu, electoratul din comună a uitat de zahărul şi uleiul dat de pomană înainte de primul tur… A uitat şi de faptul că starea lor de sănătate a devenit brusc importantă pentru unul dintre social-democraţi, managerul Spitalului Judeţean din Slobozia, care a împărţit în stânga şi în dreapta adeverinţe medicale pentru ca oamenii să-şi plaseze votul acasă, în urna mobilă… Aşa că populaţia a acordat mai multe voturi celui care s-a clasat pe locul II în primul tur de scrutin. Dacă pe 10 mai, candidata PSD, Aurelia Mereuţă, a adunat 477 de voturi, iar liberalul Cornel Mihu doar 341, clasamentul a fost răsturnat o săptămână mai târziu, când scorul electoral a fost de 606 la 527, în favoarea candidatului PNL.

Pentru Aurelia Mereuţă au votat în plus doar 50 de persoane, în timp ce Cornel Mihu a strâns cu 265 de voturi mai mult decât în primul tur.

Faţă de 1.013 de cetăţeni prezenţi la urne în primul tur, duminica trecută şi-au exprimat opţiunea 1.151 de cetăţeni (s-au înregistrat 1.133 de voturi valabil exprimate, iar 18 buletine au fost anulate).

Cristi Suca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.