Drumurile în politica duc aiurea – Maria Petre, consilierul lui Becali!

1

Aflata la finalul mandatului de europarlamentar, Maria Petre a gasit o solutie pentru a ramâne la Bruxelles si Strasbourg. Dupa ce a ratat un loc eligibil pe lista de candidati a PDL, a demisionat din partid si a încercat sa candideze ca independent, fara a reusi sa strânga numarul de semnaturi necesare depunerii candidaturii, Maria Petre revine. Sau ramâne… La Bruxelles… Însa nu ca europarlamentar!

Maria Petre va fi euro-consilierul lui Gigi Becali! Acel euro-consilier despre care Becali a vorbit acum câteva zile, fara însa a-i dezvalui numele.

Ce au în comun cei doi? Se poate spune ca pe Nicoleta Savin, un fel de jurnalist de casa al lui Becali (director pe la Becali TV), care a condus cu succes spre esec strategia electorala pentru Primaria Slobozia dusa, în iunie 2008, de Maria Petre. Daca mai au si altceva în comun, nu se stie!

Cum va evolua cuplul Petre-Becali sau, mai corect, Becali-Petre? Probabil ca bine, atâta vreme cât Becali va putea circula liber doar prin Bucuresti si Ilfov. Problemele vor aparea în Parlamentul European, pentru ca ne e greu de crezut ca si o persoana ca Maria Petre va reusi sa-i explice sefului sau ca nu se afla în tribuna stadionului Ghencea.

Daca va fi si o relatie de lunga durata, tinând cont ca mandatul este pe 5 ani, ramâne de vazut. Depinde de dorinta Mariei Petre de a continua la Bruxelles… Cât despre principii, valori…

Cum spune un proverb românesc, „Cine se aseamana, se aduna!”

Maria Petre: „Cred în libertate, cred în solidaritate, cred în coeziune…”

George Becali: „Prefer sa fac lucruri si sa demonstrez cine e Becali prin faptele mele…”

Daniela Istrate

1 comentariu

  1. Asa cum schimba mai mereu ce nu-i place la Steaua, credeti ca de Maria Petre o sa-i placa la infinit? Ma indoiesc… asa ca d-na Petre o sa revina acasa in scurt timp. Chiar daca, pentru a sta la Bruxelles a devenit… lingaul (nu stiu cum e la feminin) lui Becali.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.