La Feteşti, un profesor a fost bătut de tatăl unui elev!

2

Vineri, un profesor de sport al Liceului Teoretic Carol I Feteşti a fost agresat de tatăl unui elev. Totul s-a petrecut în jurul orelor 18 când dascălul l-a rugat pe elev să părăsească terenul de sport deoarece acesta învăţa la altă unitate şcolară. După câteva minute, tatăl elevului a venit şi el în incinta liceului unde l-a lovit cu pumnul şi palmele în zona feţei pe profesorul de sport. Ofiţerul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Ialomiţa, Alexandru Constantinescu, a precizat că pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, care v-a fi soluţionat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti. 

Cadrul didactic  a refuzat să fie condus la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, menţionând că urmează să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberarea certificatului medico-legal. 

Aura RĂDOI

2 comentarii

  1. Pentru ca asta este educatia poporului…. Dascalii trebuie batuti la sange si manelistii ovationati in piata de ziua orasului. Ma intreb insa cum a putut intra in curtea scolii un stain bataus fara sa fie oprit de comunitarii care au ca scop protejarea elevilor si a dascalilor in incintele si in curtile scolilor? Daca se comite un omor, numai atunci se iau masuri serioase?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.