Mădălin Teculescu este noul prefect al judeţului!

1

Ce este şi cu politica asta! Abia am comentat comportamentul apoliticului Alecsandru Ştiucă la vizita de săptămâna trecută a preşedintelului PSD, Mircea Geaonă, că fostul prefect are cale liberă să se întoarcă acolo de unde a plecat. Adică, în PSD! Că tot se simte atât de bine printre social-democraţi.

Noul ministru de Interne, Vasile Blaga, şi-a început interimatul prin demiterea din funcţie a unor şefi de instituţii, inclusiv a celor 21 de prefecţi numiţi de PSD în primăvara trecută. Printre aceştia, se numără şi Alecsandru Ştiucă. În locul acestuia, ministrul Blaga l-a numit pe Mădălin Teculescu, subprefect al judeţului până la această dată.

Cât priveşte cariera lui Alecsandru Ştiucă… Cu siguranţă va reintra în PSD. Iar ca loc de muncă, va ocupa funcţia publică de şef serviciu, la Direcţia de Achiziţii şi Patrimoniu Public şi Privat din cadrul Consiliului Judeţean Ialomiţa. Post pe care nu l-a ocupat nici măcar o zi. De fapt, a fost doar calea pentru îndeplinirea unei condiţii legale, aceea de a fi funcţionar public la data numirii într-un post de înalt funcţionar public. În această situaţie, Ştiucă poate deveni subordonatul lui Silvian Ciupercă şi la partid, şi la serviciu!

Mădălin Teculecu: „În Ialomiţa, alegerile se vor desfăşura într-un cadru de normalitate şi legalitate…“

Constactat telefonic, noul prefect de Ialomiţa, care va fi instalat în funcţie în cursul zilei de astăzi, ne-a declarat: „Continuăm în forţă acţiunile începute. Dorim să aducem mai multă lumină pe partea de legalitate…“

Cât priveşte organizarea alegerilor, Mădălin Teculescu a spus că nu vor fi probleme şi că „În Ialomiţa, alegerile se vor desafăşura într-un cadru de normalitate şi legalitate…“

Deocamdată, nu va fi numit un alt subprefect al judeţului, în locul lui Mădălin Teculescu.

N.R.: Urmează schimbările la nivelul instituţiilor publice, atât pentru posturile de directori coordonatori, cât pentru cele de adjuncţi, funcţii ocupate la recomandarea PSD Ialomiţa.

Daniela Istrate

1 comentariu

  1. Cine cunoaste activitatea si realizarile d-nului Teculescu?
    In afara faptului ca este membru PD-L, ce realizari importante a avut ?
    Este ” intaiul om ” al judetului nostru, asa ca e firesc sa ii cunoastem C.V.-ul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.