O fetita de 5 ani, din Fetesti, a fost lovita de o masina pentru ca a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure

0

O fetita de numai 5 ani, din Fetesti, a ajuns la spital dupa ce a fost accidentata de un autoturism. Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca, în jurul orei 09.30, fata, fiind nesupravegheata, s-a angajat în traversarea Strazii Siretului din localitate, în fuga, prin loc nepermis si fara sa se asigure, moment în care a fost accidentata de un autoturism ce se deplasa regulamentar.

În urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat faptul ca soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Ialomita, Daniela Salaoru aduce în atentia parintilor câteva recomandari de care copiii acestora trebuie sa tina cont atunci când se afla în postura de pieton, pentru a nu ajunge în cea de victima. „Sa traverseze drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora pe la coltul strazilor, dupa ce s-au asigurat în prealabil ca din ambele sensuri nu se apropie nici un autovehicul; sa nu se angajeze în traversarea strazii în fuga, prin fata sau prin spatele autovehiculelor stationate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în statii; sa circule numai pe trotuare, iar în lipsa acestora pe potecile laterale ale drumului public; sa circule numai pe partea stânga a drumurilor publice, daca acestea nu au trotuare sau poteci.

Aura Radoi

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.