Pariuri sportive, la Primăria Ţăndărei!

2

Vineri, în jurul orei 10.30. La Primăria Ţăndărei, nici primarul oraşului, şi nici viceprimarul nu erau în instituţie. În schimb, era prezent secretarul Marian Bucuroiu, care şi-a schimbat locul de muncă, după ce a părăsit (nu tocmai de bună voie) funcţia de şef al Poliţiei Slobozia prin pensionare. Secretarul Bucuroiu muncea intens… Nu la pregătirea nu se ştie cărei şedinţe de Consiliu Local, nici la verificarea legalităţii vreunei dispoziţii a primarului… Bucuroiu consulta lista de meciuri pentru a le alege pe cele pe care urma să parieze. Activitate la care nu a renunţat nici cât timp am stat de vorbă cu angajaţi de la urbanism şi de la taxe şi impozite. În timp ce funcţionarii respectivi povesteau cum s-au grăbit romii să-şi achite impozitele pe case după percheziţiile de acum câteva săptămâni, Bucuroiu paria… Întrebat dacă a câştigat astfel sume importante, nici nu s-a obosit să răspundă. „De ce nu spuneţi că sunteţi pe pierdere?“, a reacţionat unul dintre colegii săi din Primărie.

Nu ştim cât a pierdut, ştim însă că, la începutul anului trecut, Bucuroiu şi-a declarat venituri totale din salarii, pentru 2008, de 336 de milioane de lei vechi!

Daniela Istrate

www.curierulialomitean.ro

2 comentarii

  1. Sa vedem cand nu vor mai avea bani de salarii, ce vor face. Astazi, intr-un alt oras din RO bugetarii administratiei locale au incheiat activitatea la orele 13. Cei din domeniul privat au lucrat pana la orele 17-18. Asadar, cui i se datoreste situatia actuala din RO, nu bugetarilor?

  2. Gainaru asta de Bucuroiu toata viata lui a frecat menta, pe unde a lucrat, ba a dat la pace cu tiganii, ba joaca jocuri de noroc cu toti interlopii pe la spalatorie pe la Gopo, ba a fost peste, ma intreb chiar nu se sesizeaza nimeni in ceea ce priveste moralitatea acestui personaj si ca e platit de noi toti degeaba.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.