Pe ce bani se plimbă Ionaşcu în China? 400 de milioane pentru deplasare, fără alocare bugetară!?

0

Proiectul de rectificare a bugetului, care cuprinde şi suma de 400 de milioane de lei vechi pentru deplasări externe, va fi supus dezbaterii la şedinţa de vineri!
Primarul Gabi Ionaşcu mai vizitează o ţară, pe banii comunităţii locale. Şi, pentru că nu putea să se înfrăţească singur cu o ditamai localitate din China, i-a luat ca parteneri de drum pe viceprimarul Valentin Băcanu şi consilierii Nina Zăinescu şi Dănuţ Nedelcu.
Probabil că excursia a fost aranjată atât de repede, încât nu a mai contat dacă sunt sau nu bani în buget pentru a deconta cheltuielile.
Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Slobozia de vineri (amânată cu o zi pentru ca edilul şef al municipiului să poată participa la şedinţă) este şi un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetară. Chiar în expunerea de motive semnată de primar (înfrăţit nu se ştie cu câţi chinezi), se aminteşte de suma de 400 de milioane de lei vechi, pentru deplasări externe. Adică, exact suma despre care se spune că acoperă cheltuielile plimbării în China, în interes de serviciu, desigur!
Bine, nu este nici o problemă. Atâta vreme cât PSD-ul deţine o majoritate confortabilă în Consiliul Local Slobozia, nici nu se pune problema respingerii proiectului amintit. Că doar nu o să-şi lase consilierii social-democraţi primarul să achite din buzunar cheltuiala cu deplasarea…

N.R. Nu uitaţi de raport. Că poate unii chiar vor să cunoască motivul deplasării!!!

Daniela Istrate

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.