Apolitic doar ca statut – prefectul Ştiucă, implicat în campania electorală a PSD

0

La evenimentul de săptămâna trecută, la care PSD a încercat să-şi ascundă strategia electorală sub o umbrelă generoasă pe care au scris „agricultură”, a participat şi prefectul Alecsandru Ştiucă. Era şi normal să o facă, fiind una dintre gazdele manifestării. Chiar dacă numirea în funcţie o datorează organizaţiei judeţene a PSD, care l-a propus pentru acest post, ca prefect, Alecsandru Ştiucă şi-a pierdut calitatea de membru de partid. Funcţie în care, nu numai teoretic, trebuie să adopte o poziţie echidistantă faţă de toate partidele politice. Că nu este chiar aşa o demonstrează evenimentul de săptămâna trecută.  

Prezenţa lui Alecsandru Ştiucă printre liderii la vârf ai PSD l-a făcut probabil să uite cine este şi ce funcţie ocupă în prezent. În loc să părăsească sala imediat după ce manifestarea s-a încheiat, apoliticul Ştiucă a preferat să rămână în clădire şi să discute cu social-democraţii din judeţ şi din ţară, cu siguranţă, probleme care nu au nimic de-a face cu politica. Că doar nu putea să rateze întâlnirea cu Mircea Geoană, picat la eveniment după terminarea acestuia, în timpul conferinţei de presă ţinută de ministrul Agriculturii şi preşedintele Comisiei pentru Agricultură din Senat, ambii de la PSD.

Prefectul Ştiucă nu a ratat nici baia social-democrată cu baloane roşii de la ieşirea din clădire… Dacă cineva s-a îndoit că întâlnirea a avut un alt scop, decât unul electoral, punerea în scenă de la final a risipit orice urmă de îndoială. Iar Alecsandru Ştiucă a strâns mâini în stânga şi în dreapta, a vorbit cu foşti colegi de partid… Şi numai după ce a văzut că este fotografiat de presă a înţeles că ar fi mult mai bine dacă ar părăsi zona şi coloana de manifestanţi a PSD… 

Daniela ISTRATE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.