PSD a reusit! Lui Stiucã i se „fabricã“ documentul de functionar public!!!

6

Alecsandru Stiucã s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului de sef serviciu Directia de Achizitii si Patrimoniu Public si Privat, din cadrul CJI. Proba scrisã este azi, interviul fiind programat pentru miercuri. Contracandidatul este un angajat al Primãriei Amara. Un alt salariat al CJI, care si-a depus documentele pentru concurs, nu s-a mai prezentat la examen!!!

Luni, mare concurs mare, la Consiliul Judetean Ialomita. Mai important pentru PSD Ialomita, decât pentru institutia condusã de Silvian Ciupercã… Un concurs numai bun pentru ca Stiucã sã fie lansat pe functia de prefect al judetului.

În numerele trecute, publicatia noastrã a dezvãluit manevrele din cadrul PSD Ialomita, organizatie care avea o serioasã problemã în numirea ca prefect a fostului deputat, pentru cã Stiucã nu era functionar public. Si cum prefectul rãmâne apolitic, numirea ca prefect a lui Stiucã depindea strict de statutul de functionar public. La întâlnirile de partid se vorbea chiar de „fabricarea“ unui document de functionar public pentru Stiucã… Iar manevra este în plinã desfãsurare, la CJI, institutie condusã chiar de cãtre presedintele PSD Ialomita.

Bineînteles, postul de sef de birou în cadrul CJI (functie pe care nu ne îndoim cã si-o va adjudeca Alecsandru Stiucã) va fi ocupat pentru scurt timp de nominalizatul PSD Ialomita pentru pozitia de prefect al judetului.

Daniela ISTRATE

6 comentarii

 1. …asa este!…cata dreptate!…guvernarea trecuta i-a transformat peste noapte pe cei preferati, in functionari publici!, acum , vai!, ce problema mare!…”se fabrica” – daca se da concurs.
  Faptul ca a mai fost in aceasta functie, ca a fost in Parlamentul Romaniei i-a dizolvat peste noapte “statutul”!
  …parte a presei din Ialomita nu depaseste nici cu un centimetru nivelul “gura santului” de la sat – cu mentiunea ca la gura santului exista mai mult bun simt!

 2. @anonim – alecsandru stiuca este cu 10 clase peste oricare dintre prefectii avuti de judetul asta. asta nu inseamna ca nu poate fi criticat atunci cand, pentru a-si atinge scopul, foloseste aceleasi metode oarecum necompatibile cu prestanta domniei sale. nu e un capat de tara, dar e in spiritul mizeriilor cu care suntem obisnuiti din partea altora.

 3. In primul rand, doresc sa multumesc si sa felicit domnul/doamna moderator, pentru faptul ca este un moderator de limbaj si nu de opinie! Felicitari!
  In alta ordine de idei: as dori sa raspund celui ce semneaza “Gura Ialomitei” (si presupun ca este cineva chiar cu “statut” de ziarist – din claritatea ideilor exprimate,…deci este posibila si o exprimare obiectiva a ideilor, in momentul in care simtim necesitatea acestui fapt!).
  Daca am avut norocul si, in acelasi timp nenorocul, de a ne naste oameni, suntem supusi automat criticilor; eram Dumnezei, daca nu aveam vulnerabilitatea de criticabili! Critica, consider eu, la baza, ar trebui sa fie ceva ce ar duce la constructie sau reconstructie, in mai bine; critica jurnalismului din ziua de azi este mai mult in scop comercial (pe drept -ziarul trebuie vandut), dar corectitudinea ar trebui sa inceapa de la noi, fiecare in parte.
  …hai sa ne chinuim sa cautam obiectivitatea, desi este o notiune abstracta, ne-ar ajuta cu mult mai mult…si fata de propria noastra constiinta, iar cu timpul, ne-ar consacra si ca jurnalisti.
  Voi continua acest “dialog” (momentan presupus), daca am si confirmarea faptului ca exista un dialog!…

 4. stai matale cu chimia ta pe genunchi, ca habar nu ai de oameni si de valoarea lor;…ocupa-te doar de legaturile chimice,….ca presupun , dupa stil, ca nici acelea nu-ti sunt deslusite clar. …mai aprofundeaza!…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.