Radu Paros i-a spus PA lui Gogu!

6

Ales consilier de către electoratul din Slobozia, după ce a candidat ca independent, Radu Paros s-a înscris în PNL, partid din care, marţi, şi-a dat demisia. Radu Paros comentează sec: „Cauza principală este Gogu Petre…“

După demisia din PDL, Radu Paros a candidat ca independent la funcţia de primar şi consilier al Sloboziei. A reuşit să strângă mai multe voturi de câte avea nevoie pentru a deveni consilier, mulţi dintre cei care i-au acordat votul fiind impresionaţi de campania electorală dusă de acesta. La câteva luni de la alegeri, Radu Paros s-a înscris în PNL, contând pe sprijinul acestui partid pentru a-şi promova proiectele. Numai că, la prima acţiune importantă, strângerea de semnături pentru demiterea primarului Sloboziei pe problema apei din noua sursă a municipiului, partidul a fost cel care l-a trădat. După ce preşedintele PNL Ialomiţa, Gheorghe Petre, a anunţat public că îi susţine demersul, la scurt timp, acest sprijin a fost retras, invocându-se un motiv pueril, acela că, pe pliantele care promovau acţiunea, nu a fost pusă sigla PNL.

Radu Paros: „Cauza principală este Gogu Petre“

Radu Paros nu a dorit să comenteze gestul său, urmând să revină cu amănunte, în funcţie de declaraţiile pe care le va face Gheorghe Petre pe această temă. Radu Paros îl indică chiar pe preşedintele PNL Ialomiţa ca fiind cauza principală pentru care a demisionat din partid. „Este o decizie la care mă gândeam de multă vreme, pentru că lucrurile în PNL nu se mişcă în direcţia la care m-am aşteptat. Deocamdată, pot spune doar atât: cauza principală este Gogu Petre…“

Gheorghe Petre: „Este decizia lui să plece”

Contactat telefonic, liderul judeţean al PNL ne-a declarat: „Paros a venit la noi la partid, nu ştiu ce a sperat, nu s-a implicat şi nu a făcut nimic pentru partid. Fără să avem o discuţie, şi-a depus demisia. E o problemă personală… Aproape că nici nu l-am simţit ca pe un membru al PNL în această perioadă. După ce s-a despărţit de PD, noi am crezut că se poate afirma în viaţa politică, în Slobozia, în primul rând… Este decizia lui să plece, poate va merge în altă parte…“

Daniela Istrate

6 comentarii

  1. Radu Paros poate fi acuzat de orice, dar nu de prostie: el este politicianul barometru. PSDL-ul ialomitean (Ciuperca + Gogu Petre) s-a consolidat de mult si din pacate Radu Paros s-a prins cam tarziu. O sa-i fie cam greu sa creasca in PDL-ul ialomitean, care oricum este foarte jos.

  2. Felicitari. Nu era Gogu Petre omul cu care putea sa faca treaba. Si sincer sa fiu in Ialomita liderii de partid sunt deva undeva sus de unde nu ii mai poti da jos, si uita de unde au plecat. Nu se mai poate sta de vorba cu ei. Sau vedetizat toti.

  3. De ceva vreme as fi vrut sa intru in politica, dar motivul pentru care nu intru este cel scris mai sus, adica din cauza lui Gogu Petre. Mentionez ca sunt un liberal convins si cred ca partidul pierde mult in Ialomita din cauza acestui specimen.

  4. Radu Paros un ins fara coloana !Spune-ti si mie daca atunci cand a fost la primarie a facut ceva bun?Parca numai s-a certat.Acum cred ca a nimerit partidul….si inca bine..cu model prezidential!Personal imi pare rau am crezut in el!Este o pasare calatoare!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.