Verdict: XANAX!

2

Poliţiştii au identificat „vinovatul“ pentru care colegul lor, aflat (încă) la comanda Poliţiei Slobozia, a băut până ce a picat în patul interlopului! Nu este prietenia cu Bachus! Nici legăturile cu infractorii! Nici măcar consumul de alcool prin barurile din municipiu! 

Vinovat este Xanax-ul, un medicament prescris celor cu probleme psihice! Care ar fi ajuns din mâna interlopului în paharul şefului Poliţiei Slobozia într-un moment de neatenţie! Cel puţin aşa explică şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie „aventura“ în care subordonatul său a fost vedetă principală. Chiar dacă nu s-au efectuat analize medicale care ar putea demonstra consumul involuntar de Xanax, conducerea IJP susţine una şi bună, că poliţistul a fost victima manevrelor puse la cale de gruparea Toma. Că, de fapt, comportamentul purtătorului de uniformă nu a fost determinat de consumul excesiv de alcool, ci de un medicament strecurat în băutură, care i-au tăiat orice legătură cu realitatea „părţii vătămate“. Mai pe româneşte, poliţistului i s-a „rupt“ filmul, iar reprezentaţia dată în local, la volan sau acasă la infractor a fost pur şi simplu efectul Xanax-ului!

Că poliţiştii sunt expuşi, este limpede! Dar ceea ce se înţelege mai greu este că, de multe ori, se expun singuri, inclusiv atunci când intră în cârciumi şi beau pe gratis până cad cu capul pe masă!

Atitudinea de miliţian a unora nu are decât să afecteze în ansamblu imaginea instituţiei din care fac parte. Degeaba sunt şi cadre competente, dacă rămân pe funcţie tot soiul de indivizi care împroaşcă cu noroi munca acestora. Şi, până când Poliţia va fi scuturată de uscături, este limpede că imaginea instituţiei nu va fi decât una foarte proastă, la nivelul contribuabililor care le achită salariile năpădite de sporuri.

Revenind la evenimentul care a lovit în plin IJP Ialomiţa, să presupunem că, în noaptea în care poliţistul şef de la municipiu s-a dat în spectacol, maşina acestuia ar fi lovit un cetăţean… Conducerea IJP ar fi avut şi un alt gen de victimă, în afara poliţistului de la volan… Şi, de această dată, chiar nu mai puteau invoca Xanax-ul pentru a justifica „excursia“ de plăcere, voluntară sau nu, a şefului de la municipiu!!!

Daniela ISTRATE   

2 comentarii

 1. Si ei cred ca noi vom inghiti aceasta minciuna? Cum vor explica faptul ca anagjatul Politiei se intalnea frecvent cu interlopul? Poate ii placea xanaxul, nu?
  Si se mai mira de ce lumea nu are incredere in Polita Romana…

 2. Aceste gogomanii ne sunt prezentate, ca nu au altceva mai plauzibil.
  Dar ne reconfirma faptul ca sunt o categorie de indivizi care sunt mai presus de lege.
  Cum de altfel nu au un pic de jena si vin cu asemenea tampenii.
  Pacat de cei care au verticalitate (in institutiile statului si platiti din munca celor multi)
  nu au decat doua posibilitati :
  1) se supun celor corupti sau
  2) se retrag discret pentru ca “tuburand apele” nu se stie ce ii asteapta
  Si iata ca din nou zicala romaneasca este reala:
  “Pestele de la cap se impute!”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.