1 milion de euro pentru apă

4

Reabilitarea reţelei de alimentare cu apă în cartierul Feteşti Gară, etapa 1, investiţie în valoare de 1,064 milioane lei ce se face cu fonduri nerambursabile şi co-participare a bugetului local, se apropie de final, reţelele fiind înlocuite în proporţie de peste 80%. Lucrarea este executată de TMUCB Slobozia (firma care a dat tunul cu investiţia în alimentarea cu apă din sursă subterană de la Slobozia) şi se vrea a fi o modalitate prin care peste 22.500 de locuitori să primească pe viitor apă de calitate superioară. Investiţia presupune înlocuirea a 7,474 km de conducte de apă din oţel şi azbociment cu noi conducte din PVC, cu o durată estimată la minim 40 ani, precum şi realizarea a 255 noi branşamente şi instalarea a 73 de hidranţi subterani.

Maria Popa

4 comentarii

 1. Apa nu va fi buna nici dupa ce vor fi schimbate tevile. Cetatenii au numai de pierdut (inca un milion de euro, iata!). Singurii care vor castiga sunt: firma ce va face lucrarea, primarul si multi altii, care se vor infrupta din acest nou milion aruncat in vant.

  Fiindca nimeni nu indrazneste sa va spuna, oameni buni, daca tineti la sanatatea dv., nu consumati aceasta apa! Incercati sa nu o folositi pentru prepararea hranei! Cea mai buna destinatia a apei lui Ionascu este de a spala pe jos (atentie sa nu atingeti partile metalice!) si de a… trage apa!

 2. Se pare ca furatul cu “acte in regula ” este pe val, prin studii de fezabilitate si licitatii inteligente(adica la licitatie nu va castiga cel ce ofera cel mai mic pret, ci cel care da cel mai scurt termen de executie al lucrarii, chiar daca pretul este cel mai mare; termenul de finalizare, prin alte inginerii se poate prelungii dupa inceperea lucrarii).
  Ca apa nu e potabila si sanatatea populatiei din acest oras este grav afectata cui ii pasa? Chiar daca unele persoane consuma cola sau apa plata, mancarea o prepara tot cu apa plata? Painea din acest oras este preparata cu aceesi apa si ori ce produs fabricat sau preparat in acest oras, chiar si o cafea pe care o servesti la o unitate de alimentatie publica se prepara cu apa din reteaua orasului.

 3. George nu te grabi. Aici e vorba de apa de la Fetesti ;)) Sunt de acord cu tine daca vorbesti despre apa lui Ionascu. Dar aici e vorba de Fetesti. Ginutza acelasi lucru si pentru tine. Oricum huooo Ionascu!

 4. Pt. Hier Hitler,

  Ai dreptate, dar sunt asa de pornit impotriva apei din Slobozia incat reactionez si daca vad doar titlul.
  Cititnd cu atentie acum, observ ca fetestenii au fost foarte inteligenti cand, pentru rezolvarea problemei, au accesat fonduri nerambursabile, ceea ce la Slobozia nu se intampla. Fiindca aceste fonduri sunt atent monitorizate, nu se accepta “derapaje”, si asta ar fi motivul pentru care Ionascu fuge de astfel de fonduri europene. Daca va plimbati prin judet, veti vedea prin multe sate si comune colaci intregi de conducte pentru aductiuni de apa in aceste localitati, in toate cazurile fondurile necesare fiind din surse europene. Sa fie mai inteligenti primarii si consilierii din aceste mici localitati decat “marele” Ionascu si consilierii sai?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.