DRAGOSTE POLITICĂ? – Ionaşcu, fan Băsescu: Trădare să fie, dar s-o ştim şi noi!

0

Primarul PSD Gabi Ionaşcu s-a gudurat pe lângă preşedintele Traian Băsescu şi a ţinut să se pupe cu acesta în public, în faţa a peste 600 de simpatizanţi PDL!

Gabi Ionaşcu s-a pupat într-o singură săptămână cu doi candidaţi la preşedinţia României: Mircea Geoană, PSD, şi Traian Băsescu, PDL. Rămâne de văzut la alegerile din noiembrie pentru care dintre cei doi pupatul lui Ionaşcu a fost de fapt sărutul lui Iuda!

Ionaşcu l-a invitat

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să-i mulţumească primarului Gabi Ionaşcu pentru invitaţia de a participa la Slobozia, la deschiderea Târgului Agriculturii. Atât de mult a insistat primarul social-democrat pe lângă liderul democrat-liberalilor încât şeful statului şi-a sacrificat o după-amiază pentru municipiul Slobozia, semn că edilul i-a promis ceva. Şi cum Traian Băsescu are nevoie ca de aer de sprijin electoral, probabil în această zonă s-au purtat şi vorbele în lunga discuţie privată de la sediul Primăriei.

Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, pe baza informaţiilor foarte exacte ale consilierilor preşedintelui, Gabi Ionaşcu a fost chestionat de Traian Băsescu şi cu privire la calitatea apei de Slobozia, problema numărul unu în ultimele trei luni.

„Avem onoarea de a-l primi în casa noastră, la sediul Primăriei Slobozia, pe preşedintele României, domnul Traian Băsescu. Mulţumesc domnului preşedinte pentru această importantă vizită la noi în municipiu.”, a spus grav şi pătruns de însemnătatea clipei primarul Sloboziei imediat după întâlnirea cu Traian Băsescu.

Un moment delicat pentru primar s-a consumat când un invitat din sală i-a pus pe masă preşedintelui României o sticlă plină cu apă ruginie, apă pe care populaţia o primeşte de trei luni graţie eforturilor susţinute de Gabi Ionaşcu de a ne da apă din sursa subterană. Primarul s-a înnegrit iar sticla a dispărut la fel de repede cum apăruse.

Pupatul de bun rămas

Interesant este că pe drumul de la Primărie până la Centrul Cultural dar şi la plecarea preşedintelui, primarul PSD nu l-a scăpat din ochi pe Traian Băsescu şi şi-a dat serios coate cu SPP-iştii pentru a-i fi alături până la final. Momentul apoteotic al gudurării penibile a fost atins lângă maşina prezidenţială, când primarul Gabi Ionaşcu s-a pupat cu preşedintele, într-un gest larg, numai bun pentru cei 600 de simpatizanţi PDL veniţi să-i promită şefului statului că-l vor mai vota pentru un nou mandat. „Ce vroiai să fac, dacă el s-a întins să mă pupe? Este un gest de politeţe. Dacă erai tu preşedinte, te pupam pe tine!”, a spus iritat Gabi Ionaşcu atunci când a fost întrebat de unde atâta dragoste a unui primar PSD pentru un candidat PDL.

Gabi Ionaşcu, primar PSD. „Opţiunea mea electorală nu este Băsescu”

Acuzat că a sărit în barca democrat-liberală după expunerea publică alături de Traian Băsescu, primarul Slobozia a ţinut să-şi declare simpatia electorală.

Gabi Ionaşcu s-a speriat de amploarea pe care au luat-o zvonurile legate de posibila sa schimbare politică: de la roşul PSD la portocaliul PDL, partid care l-a mai curtat şi înaintea alegerilor locale din anul 2008. Evident şi făţiş contestatar al preşedintelui PSD Vasile Ciupercă, Gabi Ionaşcu este văzut de unii colegi de partid dispus să lase social-democraţia pentru a primi protecţia liberal-democrată. La 24 de ore de la plimbarea prin piaţa publică alături de Băsescu primarul a ţinut să explice ce a avut de discutat cu preşedintele.

Cât a durat vizita de la primărie a lui Traian Băsescu şi ce aţi discutat?

„Întâlnirea cu domnul preşedinte a durat 38 de minute şi la ea au participat şefi de comisie din cadrul Consiliului Local. Am profitat că domnul Băsescu face parte din CSAT şi am vorbit despre preluarea fostei unităţi militare. Am discutat apoi despre preluarea fostelor cinematografe şi i-am solicitat să ne sprijine să primim nu doar cinematograful Galax ci şi celelalte obiective şi terenurile aferente. Despre apă, că ştiu că s-a zvonit pe tema aceasta, nu s-a discutat nici măcar un moment!”

Aţi fost văzut în public şi cu Geoană, şi cu Băsescu. Pe cine votaţi?

„Vreau să declar public că pe domnul preşedinte l-am pupat din curtoazie, iar pe domnul Geoană pentru că este preşedintele PSD, partid din care fac şi eu parte. O spun clar şi răspicat: pentru alegerile prezidenţiale opţiunea mea politică nu este Traian Băsescu, să fie clar pentru toată lumea!”

Petronel Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.