FarmConect 2023: un succes răsunător cu peste 13.000 de vizitatori și 120 de expozanți și parteneri

0

FarmConect 2023, evenimentul agricol de referință al anului, a încheiat cu succes a doua sa ediție, atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaști, 120 de expozanți și parteneri. Cu mai mult de 50 de conferințe și ateliere, FarmConect 2023 își consolidează renumele de zonă de confluență pentru companii, fermieri, experți în agricultură, consumatori – mai ales tineri și familii cu copii.
Datorită parteneriatului la nivel local și regional dar și prin împlicarea membrilor comunității, FarmConect Romania 2023 a dovedit din nou că agricultura este în centrul interesului publicului român. Reușita evenimentului organizat de Forumul APPR se datorează tuturor celor care au acordat încredere și susținere acestui demers absolut necesar pentru o agricultură modernă, bazată pe sustenabilitate, transparență și inovație – o agricultură sănătoasă pentru comunități sănătoase.
Evenimentul a găzduit peste 120 de expozanți și parteneri care au contribuit la reușita acestei ediții, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse și servicii agricole de calitate superioară. De la echipamente de ultimă generație până la soluții digitale de gestionare a fermei, de la genetică și soluții de protejare a culturilor agricole adaptate noilor provocări climatice la programe de agricultură regenerativă și tranzacționare a certificatelor de carbon, FarmConect 2023 s-a dovedit o platformă ideală pentru afaceri și colaborări de succes.
Încheiem această ediție cu gânduri îndreptate către viitor și cu speranța că industria agricolă va continua să se dezvolte și să prospere în România.
Forumul APPR mulțumește pentru susținere partenerilor, autorităților locale și partenerilor media.
Proiectul FarmConect România a fost organizat în inima Bărăganului și a avut drept parteneri instituționali Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia și Consiliul Local Slobozia.
Mulțumirile noastre se cuvin comunității și tinerilor voluntari din județul Ialomița și de la USV Iași care s-au implicat în acest proiect destinat dezvoltării zonelor rurale prin strânsă colaborare cu sectorul agricol.
Despre FarmConect:
FarmConect este un important eveniment dedicat agriculturii din România, reunind fermieri, producători, experți și consumatori pentru a promova inovația, dezvoltarea durabilă și colaborarea în industria agricolă. FarmConect oferă un mediu propice pentru afaceri, educație și schimbul de idei în agricultură.

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.