Apel de selecție simplificat – Măsura M10/6B – „Protejarea patrimoniului cultural in teritoriul GAL Danubius ialomita-Braila”

0

Sesiunea 2/2019

Data lansării apelului de selecție :15.11.2019
Măsura lansată prin prezentul apel de selecție este Măsura M10/6B „Protejarea patrimoniului cultural in teritoriul GAL Danubius Ialomita-Braila”.

CATEGORIILE DE BENEFICIARI ELIGIBILI:
– UAT-urile și asociațiile acestora conform legislației naționale în vigoare;
– Unități de cult, Organizații Non-Guvernamentale, etc.;
– Parteneriate între autorități publice locale și ONG-uri, parteneriate ale comunelor cu alte entități relevante pentru teritoriu;
– Autorități publice și entități private care gestionează obiective de interes cultural sau care au ca obiect de activitate activități culturale relevante pentru teritoriu.

Reprezentantul legal al comunei este primarul sau înlocuitorul de drept al acestuia (poate fi și Administratorul public pentru Comune și Asociații de Dezvoltare Intercomunitare, în conformitate cu Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale cu modificările și completările ulterioare).

Fondul disponibil – alocat în această sesiune este de 49.883,43 de euro;
Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 200.000 de euro;
Data limită de depunere a proiectelor 27.11.2019, ora 20:00.
Proiectele vor putea fi depuse la sediul GAL situat în oras Tandarei, Sos. București, Bl. PP, Sc. C1, Județul Ialomița, în intervalul orar postat pe site-ul GAL: www.igal.ro;
Informații detaliate privind accesarea și derularea Măsurii M10/6B sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent Măsurii M10/6B, disponibil pe www.igal.ro.
Pentru orice alte informații, ne puteți vizita la sediul GAL situat în în oras Tandarei, Sos. București, Bl. PP, Sc. C1, Județul Ialomița
Date de contact:
Mail: office@igal.ro;
Site: www.igal.ro;
Telefon: 0752.449.463 – Președinte – Dumitrescu Raluca Giorgiana.
Pentru obținerea a unei versiuni pe suport tipărit a informațiilor detaliate Măsurii M10/6B, ne puteți vizita la sediul GAL situat în oras Tandarei, Sos. București, Bl. PP, Sc. C1, Județul Ialomița.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.