Măsura 7/6B Creșterea atractivității teritoriului GAL DANUBIUS IALOMITA – BRĂILA prin înnoirea satului

0

Măsura 7/6B Creșterea atractivității teritoriului GAL DANUBIUS IALOMITA – BRĂILA prin înnoirea satului urmărește îmbunătățirea calității vieții in spațiul LEADER prin susținerea următoarelor acțiunii eligibile: investiții de înființare, dezvoltare, îmbunătățire, extindere a serviciilor locale, amenajarea spațiilor publice locale, inclusiv investiți de agrement, îmbunătățirea, extinderea, modernizarea, viabilizarea tuturor tipurilor de infrastructura la scara mică. Măsura are alocată o suma de 1.829.377 euro. 
Au fost deschise pana in prezent 3 apeluri de selecție, au fost depuse 25 de cereri de finanțare, selectate de GAL 22, 2 retrase și 3 neeligibile. 
Comuna Saveni, județul Ialomita prin reprezentantul legal DRĂGOI DANIELA MARIANA a semnat decizia de finanțare in 03.12.2018 și este primul beneficiar public care a finalizat implementarea proiectului cu titlul “ Dotarea cu utilaje a serviciului voluntar pentru situații de urgentă al comunei Saveni, județul Ialomita” in valoare de 69.998 euro, bugetul total de implementare și suma admisă la plata este de 69.989, 92 euro.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.