10 februarie, termen limită de înscriere pentru locuri de muncă sezoniera în agricultură, Portugalia!

0

300 locuri de muncă la recoltarea zmeurei în Portugalia sunt intermediate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomita prin serviciul de ocupare EURES România. Din totalul posturilor sezoniere în agricultură, 280 sunt pentru cules zmeura si 20 pentru şefi de echipa.
Durata contractului este de aproximativ 3 luni în cazul culegatorilor si de la 3 la 6 luni pentru şefii de echipa, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei.
Salariul de baza pentru culegatori zmeura, la o săptămână de lucru cu 40 ore şi 5 zile lucrătoare, este 618,33 euro brut/luna. Pentru culegatorii de zmeură cu ore suplimentare , 48 de ore pe săptămână şi 6 zile lucrătoare, salariul este 718,33 euro brut/luna. Salariul pentru şefii de echipa este între 691.71 euro brut/luna şi 1227 euro brut/luna.
Data estimată de angajare este sfarşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot obţine informaţii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa, str. Lacului nr.10 et.3 si la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.