100 de scări de bloc din Urziceni au rămas fără gaze

3

dfgg

Panică şi indignare la Urziceni: 100 de scări de bloc din centrul oraşului au rămas fără gaze!
Joi dimineaţă, în zona Primăriei s-au făcut probe la instalaţii, iar din cauza mirosului puternic de mercaptan, care indică scăpările de gaze, s-a luat decizia sistării furnizării la blocurile din centrul oraşului. Acum, pentru reparaţii, locatarilor din zona afectată li se cere să achite câte 100-150 de lei de apartament, bani pe care îi strâng administratorii de asociaţii.
În nemulţumirea generală, o femeie a sunat la 112 şi a reclamat că le-au fost luate contoarele şi că vrea să li se dea drumul la gaze, iar pentru că enunţul nu se încadra în categoria urgenţelor care să necesite intervenţia echipelor operative, solicitanta a primit un avertisment scris.
Primarul Urziceniului spune că a sunat şi el la DISTRIGAZ de unde i s-a răspuns că până nu se strâng toţi banii pentru schimbarea conductelor de pe casa scărilor nu se va interveni şi nici nu se va da drumul la gaze. În această situaţie, peste 1.500 de familii vor sta câteva zile fără gaze, adică fără apă caldă şi posibilitatea de a face mâncare.
Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Au bagat mercaptan sa vada pe unde sunt pierderi-fie vorba intre noi,sunt peste tot si dintotdeauna,ca nu poti sa mai respiri de miros-si s-au trezit unii sa sune la distrigaz,astia cica e o firma autorizata care intervine si care s,se pare,are niscaiva robineti sau coturi de la contoare de vanzare cu care-i pacaleste pe fraierii de-au sunat.Pute a hotie si a facatura de la o posta !!!!Inca nu stim nimic oficial,nu am auzit vreun comunicat de obligativitate a unor astfel de remedieri,dar lumea plateste in draci sa i se dea drumul la gaze !!!!Alooooo! Organele dorm sau ne informeaza si pe noi ????

  2. De platesti, platesti ca dobitocul ca NU poti sta fara gaze dar, bon fiscal sau factura NU primesti pentru suma achitata de 150 Lei…..asta se intampla cand autoritatile sunt de rahat si NU se autoseziseaza cand un hot evazionist detine molopolul pe intregul oras si isi face singur de cap.
    Conculzia: Am platit degeaba 150 Lei (FARA CHITANTA) si mi-a fost verificata toata casa….totul este ok!!!

    PS: Va doresc inca de pe acum traditionalul ;a multi ani….cu executare (astora care stati degeaba si NU va autosesizati)!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.