13.500 pachete de țigări au fost confiscate de polițiști

0

Polițiștii din Ialomița, împreună cu inspectorii antifraudă din cadrul A.N.A.F. au ridicat 270.000 de țigarete fără acte de proveniență, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. Cel în cauză a fost reținut.
Activitatea face parte din acțiunea desfășurată de Inspectoratul General al Poliției Române împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală și Poliția de Frontieră, pentru combaterea traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.
La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor au oprit pentru control în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din Constanța.
În urma controlului, în habitaclul autoutilitarei, au fost găsite și ridicate 270.000 de țigarete fără banderole fiscale.
Țigaretele, în valoare de aproximativ 156.000 de lei, purtau însemnele unor mărci cunoscute, însă sunt succeptibile a fi contrafăcute.
Totodată, polițiștii au luat măsura indisponibilizării autoutilitarei depistate în trafic și folosită la săvârșirea faptei.
În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.